Anna Marczyk
Zaciekawiona BB
Mam to samo codziennie inaczej i tez mierze różnie zależy 7 ,8 . Najlepiej myślę jest patrzeć na testy przynajmniej na początku ciekawe co się sprawdzi 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i przepraszam za takie głupie pytanie ale mierzycie dopochwowo czy pod pachą ???![]()
pozdrawiamA wiecie jak się koryguje temperaturę mierzoną później? Np ja mierzę zwykle o 6:00, ale w weekend np o 8:30 i zawsze jest wyższa.

dośka jak to będzie elektroniczny to sygnałem Cię poinformuje, że temp zmierzona, a zwykły szklany 5min. Możesz już zacząć mierzyć temperaturę, a jesteś przed owu czy po?
Jeśli możesz to zarejestruj się przez ten link ;-)
OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
ja uwielbiam biegać 
w jednej nawet pani dzwoniła do dwóch hurtowni, czy maja to "coś" zwane termometrem owulacyjnym i nie mieli! Bo testy owulacyjne to mają, ale termometry to chyba przy szpitalach tylko... tak się tłumaczyła. Dlatego jak poszłam do trzeciej apteki i Pani powiedziała, że jest to brałam w ciemno. I tak oto zakupiłam za całe 14zł elektroniczny termometr z dwoma miejscami po przecinku z firmy Microlife. Jeszcze nie wiem czy dobrze mierzy, bo nie mam z czym porównać, ale trochę dziwi mnie dzisiejsza temperatura... 36,77 o godzinie 6 rano, a dodam, że oczekuje na @. Jako, że to pierwszy pomiar ciężko coś wywnioskować.. może po prostu jestem ciepła dziewczyna