madziolina_p
Fanka BB :)
tyle for to nie ogarne! ja juz jestem z Wami i w mamusiach kwiecien 2014
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny. Doktor stwierdził anginę i zapalenie oskrzeli. Dostałam antybiotyk DUOMOX. Melduję, że przeżyłam wczorajszy dzień w pracychociaż nie ukrywam, że wczoraj było mi tak niedobrze, że myślałam żeby zrezygnować, ale dałam radę. Hmmm co to za praca? Nic ciekawego, sprzedawca w sklepie odzieżowym
. Szczerze mówiąc to dopiero się dzisiaj dowiem czy mnie zatrudnią bo zgodziłam się na to żeby przyjść na 2 dni próby za darmo. Trochę mi to śmierdzi oszustwem i obawiam się, że potrzebowali ludzi do wykładania towaru, ale się zgodziłam. Mają dziś nam powiedzieć które z nas zatrudnią (oczywiście umowa zlecenie :-(). Ale nawet jak się nie uda to nic, potrzebowałam się trochę oderwać od rzeczywistości, poznać i pogadać z ludźmi, strasznie mi jakoś tego brakuje. Oczywiście nie jest to moja wymarzona praca, ale biorę co jest bo u nas w mieście dostać pracę graniczy z cudem
![]()
ailatan dopóki @ nie ma jest nadzieja
dziewczyny czy jak biorę antybiotyk to ma jakiś wpływ na proces zagnieżdżania zarodka? Nie wiem czy nie odpuścić tego cyklu starań ze względu na tą chorobę? Jak myślicie?
Zaczynam mieć złe przeczucia co do oli, ale mam nadzieję, że wszystko ok.