Ja już nie potestuje. 2.07 przyszła @, czyli ewentualne testowanie w nowym cyklu ok. 26.07 ( termin @). Czyli spadam na koniec lub prawie koniec listy .
malgonia1 a długo już się staracie o dzidziusia ?? zawsze jest przykro jak ta wredna @ nadchodzi.. ja mam wtedy łzy w oczach..
Właśnie oglądam na TLC urodzeni do adopcji i normalnie sie popłakałam

do tego codziennie od skończenia @ zacznę robić testy i właśnie nie będę dużo pić - a na koniec pokaże mojemu ginowi niech on sam coś skuma jak takiego mądrego udaje
. Jak widzę i czytam to wstawałaś w nocy do pieska a to może zaburzać nieco tempkę. TEmpka jest idealna po minimum 5 godzinach nieprzerwanego snu. Ale nie zrażaj się, mierz dalej. Moim zdaniem test owu pokazuje już lada chwila owulację i napewno zauważymy ją lada dzień na wykresiku
. Mój pierwszy wykres też był niedokładny, dopiero się uczyłam. I nie wiem jak u innych ale u mnie tuż przed skokiem jest zawsze spadek a nawet dwa. Jakby jedno podejście, drugie i hop do góry! Karola widziałam też tak teraz miała, 2 dni tempka w dole i hop do góry. Podobno przed owu jest spadek i u Ciebie też go widzę dzisiaj