reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Mnie ciągle trapi ból brzucha, który dostałam jak szłam w środę na betę, był to taki skurcz i miałam wrażenie, ze zaraz @ dostanę (było tow 24dc). Myślałam, że zbliża się @ i pewnie nie ma sensu robić tych badań, ale to trwało tylko tego dnia, a dziś ... nic. Wcześniej miałam pobolewania na tydzień przed i tak do okresu , ale tego dnia bolało jakby wylecieć coś miało... nic nie wyleciało a boleć przestało. Mam nadzieje, że to na @ jednak a nie jakiś tam objaw implantacji ... Jutro zaczynam 26 dc (na 28).

doska1 - test mówi wyraźnie, żeby się zacząć "turlać" z lubym we wiadomym celu;-)

doska1 jak dla mnie start :-)

Dziewczyny pytanie z serii "durna baba" - co ile przytulać się w dp, żeby plemniki nie były słabsze? :eek: Ja jestem już tak zestresowana, że od godziny nie śpię i wcale mi się nie chce.

hej dziewczynki ja tylko na chwilke żeby się przywitać ;) i zaraz uciekam do pracy. Ale sie cieszę, w końcu mąż przyjeżdża, oj będzie sie działo :-):-D

Dziewczyny dopiszcie mnie na 08.07, bo już nie wiem co jest grane... Testowałam w dniu spodziewanej @ 02.07 i wyszła jedna krecha. Okresu jak nie było tak nie ma, a zazwyczaj był regularnie +/- jeden dzień. Brzuch mnie już bolał jak na @, potem jajniki jak w owu, ogólnie czuję się beznadziejnie od 2 dni. W ciążę już nie bardzo wierzę i chyba chciałabym żeby @ przyszła, bo zwariuję. Temperaturę mierzę od 3 dni, więc z tego nic jeszcze wywnioskować się nie da. Kochane moje doświadczone w wykresach powiedzcie proszę, co dzieje się z temperaturą przy zbliżającym się okresie? Rośnie, spada, jest wysoka czy niska?

siasia przed okresem jest chyba wyższa, może oscylować ok. 37st, a w dniu @ spada; ja w pierwszej ciąży miałam objawy jak na @ tylko znacznie silniejsze, test zrobiłam chyba 3 dni po terminie @

reklama
Malgonia1 4.07 @
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
Mika1986 8.07
19ania90 10.07
żabucha 11.07
karola1986 14.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07