reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Kingax1 to jest myśl, choć zioła chyba kiedyś wietrzeją i tracą właściwości, ale jeśli uda się choć raz to będzie cudownie :)

teraz już wiem skąd ten gorzki smak, po zasypałam dużą łyżkę, a nie małą łyżeczkę (też dopiero teraz się zorientowałam), więc dziś może nawet M. się skusi

reklama
Może tym razem? :)

No nie, pokazuje mi się tylko link, nie obrazek. A w ustawieniach mam obrazek.
Jestem w tym beznadziejna....

O, nie wierzę! Udało się! :-) he he
Dzięki dziewczyny !!!! :-)

Ostatnia edycja:
Conti zdradzisz mi kochana do jakiego ginka w Krk się zapisałaś ??? Może i ja się wybiorę ??? Bo u nas na NFZ czeka się 6-10 tygodni !!! A prywatnie wcale nie jest lepiej :szok:

Piaska...udało Ci się i masz sygnaturkę :-D

A wiecie, ja teraz też zmieniłam ginekologa, na takiego z polecenia. No zobaczymy, co to da. Kobitka powiedziała, że mam teraz mieć 3 cykle z clo, a jak nic się nie uda, to mam iść na tę drożność jajników, ale tak sobie myślę, że już w przyszłym miesiącu na tę drożność pójdę, bo jak coś jest nie tak, to żadna stymulacja nie pomoże. Ciekawe czy taka niedrożność może wystąpić tak z niczego? Mam już córcię, więc wydawało mi się, że za drugim razem powinno pójść jak z płatka. :)

Dorcia dr Rita Tomczyk (przyjmuje w Vaccinmed ul. Cegielniana 6a tel. 880 393 520), podobno jest ok. dwie moje koleżanki chodzą i są zadowolone, a ja się przekonam we wrześniu i dam znać, co i jak

Benefica, Ulika już się tłumaczę;) jestem sobie w takim kraju gdzie weekend nie zaczyna się w piątek a w czwartek więc wczoraj po miłym wieczorze przed spaniem jeszcze szybko BB;)

Piaska to jesteśmy na podobnym etapie, ja tez na clo i moja gin nic nie mówiła o niedorożności ale sama się zastanawiam kiedy by ja zrobić. Tylko ja cieżko znoszę ból a to podobno jest bardzo nieprzyjemne...:/ a od czego mogą być z tym problemy to nie mam pojęcia.

Conti dziękuję ...zapiszę się !!! A ten numer to prywatny czy na rejestrację ???

Ewcia ja już kilka razy obiecałam sobie że już koniec mierzenia,liczenia,sprawdzania,czekania...i co...i dooopa...nadal mierzę,sprawdzam i łudzę się że to może ten cykl będzie tym ostatnim z @.
Mam trzy koleżanki które dały spokój i zaszły...ale żadna nie umiała mi powiedzieć jak się "odblokować" :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry