elifit
Moderatorka
Bardzo mi przykro. WitamyCześć
Chyba powoli zapiszę się do Was.
Co prawda tydzień temu straciłam mojego aniołka, ale czuję się lepiej i mam zielone swiatełko dla następnych starań. Może tym razem się uda i wszystko będzie dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro. WitamyCześć
Chyba powoli zapiszę się do Was.
Co prawda tydzień temu straciłam mojego aniołka, ale czuję się lepiej i mam zielone swiatełko dla następnych starań. Może tym razem się uda i wszystko będzie dobrze![]()
ni_kusia - a to nie trzeba odczekać kilku miesięcy?
lemonca a Ty przypadkiem kochana nie miałaś owulacji w 21-22 dc? bo teraz wygląda to na fazę wyższych temperatur
jeśli by to była prawda to @ przyjdzie dopiero za ok 5-6 dni.
Ja też zaciskam za Ciebie kciuki, musi się w końcu udaćNikusia Kochana! Przykro mi bardzo, razem z Tobą się cieszyłam na majówkach... Ja widzisz przypełzłam aż na lipcówki więc mam nadzieję że teraz to już będzie tylko lepiej, za wszystkie tu dziewczyny trzymam kciuki bo jak się czegoś chce to nie ma szans żeby to się nie udało w końcuŻyczę Ci żeby los Ci wszystko jak najszybciej wynagrodził!
T odrobinę niższa temperatura to dzień owulacji?? Macie jeszcze jakieś inne objawy fizjologiczne...ja kompletnie nie potrafię się zinterpretować. Na 1 sierpnia zapisana jestem do ginekologa, o co powinnam go prosić?