reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Nie normalnie :szok: nie idzie za wami nadążyć tak drukujecie :-) ja ogarnęłam dom i mam teraz chwilę to Was poczytam :tak:, a jeśli chodzi o kalendarz chiński to różnie słyszałam, z tego kalkulatora wyszło mi, że mój Kubuś powinien być dziewczynką :-D

ewka - leje? W Warszawie rano było pochmurno, ale niedawno do domu wróciliśmy i taki upał, że szok, na słońcu to mega gorąco.

Wymieniłam w końcu sznurki w Lilou, czekając napiliśmy się obok w knajpie meksykańskiej po mohito i na przegryzkę wzięliśmy guesadillas :) Teraz wróciłam to szybko kotlety z piersi i jeszcze bób ugotowałam, bo jeszcze w tym roku nie jadłam, zjedliśmy i właśnie leżymy brzuchami do góry :-)

Wiecie co? Przez to wszystko, że te starania są takie na siłe to w ogóle nie mam ochoty na sex :no: Nie wiem co się dzieje! Jak się nie staraliśmy albo jeszcze nie było to oczekiwanie takie intensywne, to dosłownie potrafiliśmy codziennie się kochać, teraz ja nie mam ochoty :-( Wczoraj mój J chciał, a ja nie. Dobrze, że rozmawiamy ze sobą otwarcie i to wszystko mu mówię.

Co do płci to dla mnie to jest obojętne, chcę tylko mieć zdrową dzidzię. Pewnie gdybym miała już synka to chciałabym córeczkę i odwrotnie ;-)

Hej. Czytałam właśnie rewelacyjny artykuł z Wysokich Obcasów nr 25 dr Grzegorza Południewskiego. To ginekolog położnik. Było o zachodzeniu w ciążę i problemach. Ogólnie sporo czytania, ale wyjaśnia bardzo wiele. Polecam :-)

U Was duchota i upały??? W Łodzi ledwie 14st i właściwie od rana pada, mniej lub bardziej. Ale trochę takie odetchnięcie od wysokich temp... :laugh2:

U na chiński się sprawdził :-D Gabryś wyszedł Gabrysiem :-D teraz wychodzi, że dziewczynka dopiero pod koniec roku, a na razie kolejne chłopaki. Kupiłam dziś test ciążowy, ciekawe czy w ogóle w tym miesiącu go użyję... :confused2:

ailatan ja mam tak samo z przytulankami :eek: aż się odechciewa, jestem cały czas taka podminowana i spięta :confused2: ale A całe szczęście rozumie :sorry:

hej, co do tego sprawdzania płci dziecka to podaje się wiek rocznikowo czy wg miesiąca urodzin?

bo sprawdzałam, i jeśli podaje wg miesiąca to wychodzi mi chłopiec a jak podaje wiek rocznikowo to wychodzi dziewczynka :eek:

brzuch mnie boli...

@ nadchodzi :-(

reklama
Cześć dziewczyny,

Już późno ale wpadłam jeszcze Was poczytać.

U mnie @ zawitała wczoraj... No ale nowy cykl, nowa nadzieja. Proszę mnie wpisać na listę testowania na 10.08.

Trzymam kciuki za wszystkie testowania;-)!!!

Do góry