tygryseczek
Staraczka
Ja tez sie borykam z tarczyca..;( moj wynik z przed 3 msc to 0.13
i jestem zalamana ....bo juz 10 msc staranek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz, właśnie boje się, że te moje wszystkie cykle to cykle bezowulacyjne, powiedzcie mi dziewczyny, w ktorym dniu cyklu najlepiej isc do gina zeby zrobil mi monitoring ?? Czy jezeli poprosze go o zastrzyk na wywolanie owulacji to go przepisze/ da (oczywiscie odplatnie) ?? i tak wogóle o co pytać, o jakie badania prosić? Cos mi sie wydaje że chyba gina zmienie..
co do testu owu - to zajebi sty pozytyw !! ja aż takich nie miałam ;/

Tylko tak generalnie z lenistwa trochę mi się na ten moment nie chce do tego wracać. Pamiętam jak rok temu myślałam, że wpadliśmy i jak szłam do gin na badanie, to prawie się popłakałam, bo ja tak mocno kocham córeczkę, że nie chciałabym jej skrzywdzić musząc dzielić należną jej uwagę pomiędzy nią a nowego bobasa
W tym roku patrzę na to optymistycznie, bo córka jest bardziej samodzielna i może te złe myśli nie wrócą 
wiesz, właśnie boje się, że te moje wszystkie cykle to cykle bezowulacyjne, powiedzcie mi dziewczyny, w ktorym dniu cyklu najlepiej isc do gina zeby zrobil mi monitoring ?? Czy jezeli poprosze go o zastrzyk na wywolanie owulacji to go przepisze/ da (oczywiscie odplatnie) ?? i tak wogóle o co pytać, o jakie badania prosić? Cos mi sie wydaje że chyba gina zmienie..
). Co do owulacji, to najpierw stymulacja (np. clo, menopur,...), a potem ewentualnie zastrzyk z pregnylu na pęknięcie pęcherzyka.Czytałam ,że po HSG wiele kobiet zachodzi od razu w ciążę. Zobacz ile sprzyjających okoliczności -teraz się uda.Ja trzyma kciuki,będzie dobrze&&&&&&.

Dziś u nas 6 dni jak się nie kochaliśmy! Nigdy tak nie było, max 3-4 dni jak byłam na weekend np sama bez J u rodziców. Nie mam w ogóle ochoty, to przez to, że w owu wszystko jest na siłęI tylko o tym myślę, czy dobra pozycja, czy na pewno plemniki przeżyją itp! Jakaś paranoja.
Mnie jest ciężko wykrzesać z siebie jakąkolwiek prawdziwą chcicę
Staję na głowie żeby 'uwieść' M, on się opiera i wychodzi na to, że ja jakaś niewiadomo jak napalona jestem, a on się czuje molestowany... A ja tylko mam w głowie, że nie powinno być więcej niż 1-2 dni przerwy 
karola - myślałam o Tobie cały dzień!!! Nie mogłam wejść dziś w pracy na forum :/ Teraz wróciłam i czytam, że przyszła ta głupia @ :-( A naprawdę już myślałam, że Ci się udało :-(
Czeka mnie wizyta u endo...Karola, to ja z Tobą teraz na jednym wózku z tarczycą.
no to rzeczywiście dobrze, że zmieniasz lekarza