reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Fajna inicjatywa z tą wymianą ubrań :-) Wiecie dziewczyny tak sobie myślę, że lepiej byłoby "wpaść" niż tak planować, bo człowiek teraz ciągle myśli czy jest w ciąży i się spina, a to dodatkowo blokuje. Zawsze sobie myślałam, że to by byla ironia losu gdyby sie okazało ze tyle lat się zabezpieczaliśmy niepotrzebnie, bo np. któreś z nas nie może mieć dzieci. Gdyby tak można bylo czasem zdjać głowe żeby nie myśleć niepotrzebnie o różnych rzeczach, to by wtedy można było chyba tak na prawdę odpocząć...

Ja mam dalej plamienia, chyba już 4 dzień ale brzuch mnie już nie boli. @ też nie przychodzi, a zawsze tak na drugi dzień od plamień była. W przyszłym tyg powinnam dopiero dostać @. I nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Negatywny test troche ostudził moje emocje i staram się nie nastawiać na ciąże. No ale ta głupia glowa :-( Zawsze lubiłam sobie wszystko zaplanować i te plany realizować a tu się nie da! I na dodatek ta niepewność, niewiedza...:crazy:

reklama
piaska - ja mialam torbiel nawet prawie 4cm , a druga 3cm. Potem na Usg wyszlo, ze nic nie ma, wchlonely sie. Pozniej znowu mialam jedna na 3cm i juz jej nie ma znowu. Teraz ide do gin 31lipca, zobaczymy czy nic sie nowego nie pojawilo...

u mnie juz wczoraj bylo plamienie z bolem brzucha, ale dzis to juz zdycham. Leci strasznie i brzuch boli :-( Jestem u rodzicow, grilla robimy potem, nie wiem jak tam wysiedze :(

Sorki za bledy, ale pisze szybko z tel.

Boże, już drugi dzień boli mnie niemiłosiernie podbrzusze i zaczęła tak jakby pochwa, może @ wreszcie przylezie, jak nie mam wizytę na poniedziałek u doktorka i zobaczymy co i jak.

Cześć. Dziewczyny czy ten test mogę uznać za pozytywny?

Zdjęcie-0053.jpg

Zdjęcie-0054.jpg

Już dawno takich nie miałam :szok:

ailatan przykro mi, że @ przyszła :-(

lamorela trzymam &&& żeby @ nie przyszła :tak:

Załączniki

• Zdjęcie-0053.jpg
    Zdjęcie-0053.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie-0054.jpg
    Zdjęcie-0054.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 48
lamorela, Piaska Jeszcze nie wrócił z pracy, czekam na niego, ale przytulanki będą pewnie dopiero późnym wieczorem jak młody pójdzie spać :tak: i jutro poprawimy i w poniedziałek myślę, że też.

Troszkę martwi mnie jakość mojego śluzu bo szczerze mówiąc to w sumie go nie ma :-( a jest on bardzo istotny i potrzebny przy transporcie plemników :-(. Badałam dziś szyjkę i niby jest wysoko a śluz przy szyjce jest taki lepki i biały więc nie dobry prawda? :no: do tej pory myślałam, że znam dobrze swoje ciało, a tu się okazuje, że jednak nie :baffled:

Eh, nie ma się co zamartwiać na zapas tylko działać :tak: na początku sierpnia okaże się jak nam poszło ;-)

reklama
Szyjka powinna być miękka i otwarta, a śluz przypominać białko jaja kurzego, jak masz z tym problem to chyba wiesiołek poprawia jakość śluzu, ale nie pamiętam dokładnie, czy to on.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry