reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Dokladnie ale nie dziekuje aby nie zapeszyc a zrobilam tak na faze bo chcialam reset zrobic typu piwko film itd a tu zonk....ale zobaczymy za pare dni....

Widac cos tam :-)

Ja przylecialam z czerwcowek, ale wogole nie staralismy sie niestety w czerwcu... :-(
Ale! W lipcu juz zaczelismy! Okres mialam 10 lica (po 33 dniach od poprzedniego) i kochaliśmy sie wczoraj- 21 lipca, chyba to jeszcze dni nieplodne... jak myslicie?
I to tak bylo... no inaczej, jakby cos zaskoczylo... nie wiem, ten sex byl inny i to i w nocy i rano pomyslalam, ze obudze mego mezusia i tez bylo tak rach ciach, ale on byl zachwycony! mowi, ze super uczucie jak ktos budzi go w taki sposob...

olapalo wlasciwie bez powodu zaczelam go brac bo czytalam i czytalam ze pomga i nie i chcialam sie przekonac... jak zaczelam go brc to mnie strasznie wysyfilo a tak to nic...
wiesolek na sluz....bo mialam go malo....

tygryseczek, dzięki za odpowiedzi :tak: Mierzysz tempkę? Miałaś spadek implantacyjny? Co do plamień, to może się połóż i leż i nie dźwigaj nic... Kurczę w Anglii to problem, bo w PL od razu byś dostała luteinę :sorry2:

reklama
Nie nic bo nie mam na to czasu caly czas pracuje na nocki i nie da rady mierzyc tempki......mysle jak sie okarze ze to prawda skocze do pl bo musze do endokrynologa isc bo mam problemy z tarczyca teraz tu ide we czwartek na badnanie tsh itd a za tydz badz dwa wyniki badan...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry