reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

poziomki - no nie wierzę, ale fajnie masz w domu!!! Tyle dzieci, zazdroszcze!!! :-)

tygryseczek - no jak nic, jest druga kreska! Gratulację!!! :-D

lamorela - ale to musi boleć ! Współczuję! Uderzyłaś w róg łóżka albo jakiejś szafki?

Ja to mam mega doła :-( Jeszcze w sobotę jak bylam u rodziców, zdychałam, bo tak mnie brzuch bolał od @, a mama do mnie, że zna sposób na to, żeby mnie nie bolało! I wiecie co powiedziała? Zajście w ciążę! Ręce mi opadły, i jej powiedziałam :"Nie moja wina, że nie jestem!" I zmiana tematu, ona sobei nie zdaje sprawy, że my chcemy!

reklama
Palec złamałam idąc w nocy do toalety, palcem zaliczyłam framugę. Ból jest taki jak przy uderzeniu się w cokolwiek palcem, ale na stałe. Kuśtykam po domu i sprzątam.;-)

Lamorela ZDROWKA

Wam trója że nie zaciążylyscie a my usłyszeliśmy od teściowej ze nie życzy sobie wiecej dzieci u nas (nie że teraz ale przed bliźniakami) Mojemu nawymyslała obrazona od dzieciorobów,uprzedzając ew pytania -nie mieszkamy z nią i nie siedzimy u niej w kieszeni.

Nie przejmujcie się na każdego przyjdzie pora bo na każda z nas gdzieś te dzidziusie już czekają:-) Na mnie same dziewczynki:-D

centka80 nie dziekuje aby nie zapeszyc... a pewnie ze wysle....:)

lamorela biedactwo trzymaj sie tam dzielnie :)

poziomki nie dziekuje :)

piaska nie 9 dni tamto bylo zle nie zmienilam tego....mam 3,4,5 dni do @ dzis moj 26 dc owu byla 12 dni temu...przynajmniej tak mi test pokazal....czyli 15 dc :)

Jutro robie kolejny bo nie wytrzymam ;)

Im dłużej czekam (na moment kiedy test będzie wiarygodny) tym wiecej myślę i teraz mam wątpliwości czy w ogóle w dobrych dniach współżyliśmy... Powiedzcie mi dziewczyny czy jak mialam @ 22 czerwca a cykle mam okolo 33-dniowe to czy owulacje mogłam mieć w dniach 03.07-14.07? Bo jesli później to wszystko na marne... W kolejnym cyklu chyba zakupie testy owulacyjne i nie bede polegac tylko na internetowym kalendarzu plodności :eek:
W ogóle to wszystko jest dziwne u mnie. Od tygodnia cały czas mam plamienia, wcześniej jeszcze czułam sie nieciekawie, myslałam że @ przyjdzie szybciej a tu nic. Czyżby mój organizm robił mi psikusa?

tygryseczek gratulacje !! Dbajcie o siebie,
ja do dziś dzien nie dostałam okresu, robiłam test ciążowy, wyszedł negatywny.. sama już nie wiem co mam myśleć. wieczorem spróbuje was nadgonić bo teraz aby tak szybciutko zakukałam ;)

reklama
Witam wszystkie lipcowe staraczki :-) Czytam Wasz wątek od jakiegoś czasu ale tak nie bardzo wiedziałam jak zacząć :-) Teraz sie zebralam w sobie i postanowiłam dołączyć (o ile mnie przyjmiecie :-)). Mam 26 lat i od roku staramy sie z Mężem o dziecko,, oczywiscie bezskutecznie. Dopiero 3 miesiące temu zainwestowalam w testy owulacyjne i okazało sie ze w maju i czerwcu nie mialam owulacji w ogóle. Oczywiscie lekarz dał mi skierowanie na hormony i w tym miesiącu je robiłam-wyniki w normie. I niespodziewanie owulacja tyk razem postanowiła zawitac w 15 dc. Teraz jestem w 25 dc i tak jak niektóre z Was z niecierpliwością czekam na zrobienie testu :-) A i objawy sa oczywiscie :-) Straszny ból piersi i pobolewanie brzucha plus czasem stan mogący wskazywać na ewentualne wymioty choć póki co to tylko straszenie :-)
Czy przyjmiecie mnie do siebie? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry