Kasoku takie "plamienia" kawa z mlekiem tez sa normalne na poczatku ciazy, wez nie ogladaj tego jak sie podcierasz od razu do kibla bo tylko niepotrzebnie szukasz dziury w calym.
Ja tez mialam.bole jak na @ teraz jeszcze czasem mam... A teraz mnie kluje w bodbrzuszu.
Ale trzeba mysle,.pozytywnie... I nie czytaj bo kochana stracic ciaze mozna w kazdym momencie :-( i nie zawsze a nawet zadko mamy na to wplyw i jeszcze raz powiem. twoje nerwy tu nic nie pomagaja a nawet pogarszaja , wiec kochana zakladaj suwaczek i ciesz sie ciaza :-)
Slyszalas o samospelniajacej sie przepowiedni ?? Wiec.moze.lepiej ,codziennie rano sstawaj i mow sobie

iekna zdrowa dzidzia rosnie w moim brzuszku i zostanie tam az do lutego. Bede o nia dbac jak najlepiej potrafie i dla tej kruszynki i Matyski bede pozytywnie myslaca usmie usmiechnieta mamusia.:-)
Karola nie znam sie na tych zabiegach :-(
A powiedz mi bo Ty jak masz owu to dosyc pozno, mowilas ginowi ?? Bo wiesz jak on w 14 dc Ci powie ze cykl bez owu to za kazdym razem bedzie tak mowil.
A moze powinnas miec clo ??
Nie znam sie ale popytaj :-) mam nadziejs ze szybko Cie dobrze zdiagnozuje, zreperuje co trzeba :-) szybko dzidzka sie przytuli do mamusinego brzuszk a :-)
A ja bym caly dzien spala :-( no masakra jakas , chodze nietomna :/:/
No i mdlosci, dzis jeszczs gorsze ...
Spalam od 10 do 14 a przeciez spalam cala noc. Teraz tez bym poszla spac, wiec maskara. A m mowi do mnie ze nie rozumiem jak tak mozna spac, ze mdlosci to rozumie ale spac i byc zmeczonym?? Ja tez tego nie rozumiem i ciejawe ile to wytrzyma. Tzn kiedy zacznie sie czepiac.
A najgorsze ze nie da sie nad tym zapanowac. Tzn.zaczyna mnie bole, tak glowa ze musze sie polozyc do tego mam dreszcze i nawet jak sie przebudze to dalej boli i zimno, dopiero jak sie wyspie robi mi sie cieplo :/:/
no nic ciesze sie ze w ciazy jestem i widocznie organizm potrzebuje snu skoro tak reaguje ;/