edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kasoku to teraz masz czas dla siebie,moje chłopaki jeszcze nie śpią oglądają Johny English ale jeszcze chwilka i będą szli do łóżek bo jutro Szkola a do tego sport's day wiec akumulatorki muszą naladowac bo dzisiaj prawie caly dzien byli na kortach ;-)
Fajnie ze masz dobre relacje z mama ,myślę ze to bardzo ważne ,fajnie ze mama przestała palić bo ta trucizna to potworne świństwo ,ja kiedyś palilam ale od śmierci mamy rzucilam i bardzo sie ciesze ze zdecydowałam sie na ten krok ...a z Twoja mama napewno jest wszystko dobrze a kaszel to pozostałość po papierosach
Fajnie ze masz dobre relacje z mama ,myślę ze to bardzo ważne ,fajnie ze mama przestała palić bo ta trucizna to potworne świństwo ,ja kiedyś palilam ale od śmierci mamy rzucilam i bardzo sie ciesze ze zdecydowałam sie na ten krok ...a z Twoja mama napewno jest wszystko dobrze a kaszel to pozostałość po papierosach

choc ja slodkiego wcale ale poleglam na pieczywie w pierwszym trymestrze;-)dzisiaj +3kg ehh no nic nie poradze:-) rosne.. a maz sie smieje, dziewczyno Ty w ciazy jestes!
ma racje nie bede jakos stresowac sie przez te wage.. wiem ze robie co moge