reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku to teraz masz czas dla siebie,moje chłopaki jeszcze nie śpią oglądają Johny English ale jeszcze chwilka i będą szli do łóżek bo jutro Szkola a do tego sport's day wiec akumulatorki muszą naladowac bo dzisiaj prawie caly dzien byli na kortach ;-)

Fajnie ze masz dobre relacje z mama ,myślę ze to bardzo ważne ,fajnie ze mama przestała palić bo ta trucizna to potworne świństwo ,ja kiedyś palilam ale od śmierci mamy rzucilam i bardzo sie ciesze ze zdecydowałam sie na ten krok ...a z Twoja mama napewno jest wszystko dobrze a kaszel to pozostałość po papierosach :zawstydzona/y:

reklama
Edytko wiesz, moja mama jak się przeziębi to potem paskudnie kaszle i tooo baaardzooo długo, w polowie maja Matyska ja poczestowala choróbskiem i moja mama nie u ie wyjść , mam nadzieje, ze teraz już będzie z gorki, ale jestem z natury pesymistka niestety, wspolczuje śmierci mamusi :-(

Kasoku to czas zacząć byc optymistka :-)

Akuku ja nawet nie wiem kiedy mam dni plodne ,przez te plamienia po @ i pokrecony cykl ciezko sie czegoś dopatrzyć,w tym cyklu nie mialam sluzu plodnego,nie robię testów owu a ostatnia @ mialam chyba 17 maja ale głowy nie dam sobie uciec bo zapomnialam zapisać :zawstydzona/y: bo wiesz jak sie nie staram to mi wszystko jedno kiedy ona była a przytulamy sie wtedy kiedy mamy ochote :tak:

kasoku coś na pocieszenie Ci napiszę,że szwagierka przy 2 ciążach miała flaki...jedna ciąża cyce ją bolały a 2 nie...

mnie kurde tak cyce bolą że jak kawałek dzisiaj przebiegłam to myślałam że padnę,za cyce się musiałam złapać bo masakra :-) no apetyt gigant hehe faza owulacyjna jak nic hehe ale rozdrażnienia zbytniego nie mam :-)

Edyta czyli wszystko sie moze darzyc :-P
Ale tak najlepiej :-)

A ja bym slodkie tylko jadla, no masakra...musze sie pilnowac na maxa, a tu jeszcze taka chec :-P
No nic cos czuje ze jeszcze kilka tyg. I bede musiala sie zaopatrzyc w ciazowki haha:-P
Puki co jak zjem to mnie wydyma I az mnie brzuchol boli, a wcale duzo nie jesm. Tzn. Zmniejszylam porcje bo nie wcisne.

Edyta czyli wszystko sie moze darzyc :-P
Ale tak najlepiej :-)

A ja bym slodkie tylko jadla, no masakra...musze sie pilnowac na maxa, a tu jeszcze taka chec :-P
No nic cos czuje ze jeszcze kilka tyg. I bede musiala sie zaopatrzyc w ciazowki haha:-P
Puki co jak zjem to mnie wydyma I az mnie brzuchol boli, a wcale duzo nie jesm. Tzn. Zmniejszylam porcje bo nie wcisne.

no to się pilnuj bo urośniecie :-) ja nie hamowałam się no i przytyło mi się a Kuba 4200g hehe

witam z ranka;-) ja wczoraj zaliczylam mega bol glowy.. kurcze nie wiem czy migrena czy co ale wstac z lozka nie moglam i oczy na swiatlo mega wrazliwe, pare razy tez wymiotowalam..ehh
no i po raz pierwszy paracetamol musialam wziac...
moze cisnienie polecialo na leb i szyje? dzisiaj juz niebo lepiej:tak:

Kasoku - bardzo dobrze, ze mama przestala palic.. ale pamietajmy ze w starszym wieku to gwaltowne odstawienie tez moze sie wiazac ze szkodami bo po 40 latach organizm przyzwyczajony i bardzo powoli sie bedzie oczyszczac:-( skoro tak sie boisz o nia to wspieraj ja jak mozesz i starajcie sie nie klocic..
ja to mowie, nie ma czasu na klotnie bo nie wiadomo co bedzie nastepnego dnia..
mam nadzieje, ze to tylko twoje obawy i twoja mama pozyje jeszcze dlugo:tak:

Edytko
- swietnie, ze Twoi chlopcy tak aktywni!!!
ja wczoraj nazekalam bo brzydka pogoda, dzieci w domu a ja mowie mezowi ze musimy gdziesc isc zeby sie wybiegaly... a on na to za pare lat bedziesz prosic aby do domu wrocili:-p
no i u Ciebie widze wszystko sie moze zdarzyc;-)

Akuku - uwazaj na to slodkie bo bedziesz jak ja:-D choc ja slodkiego wcale ale poleglam na pieczywie w pierwszym trymestrze;-)dzisiaj +3kg ehh no nic nie poradze:-) rosne.. a maz sie smieje, dziewczyno Ty w ciazy jestes! :sorry2: ma racje nie bede jakos stresowac sie przez te wage.. wiem ze robie co moge:tak:

Karola - dobrze, ze sie wybawiliscie na grillu:tak: no i masz racje z kupieniem malej dzialki.. co swoje to swoje:tak:

Edytko - mam takie samo podejscie.. nie mamy tutaj nikogo.. tworzymy nasza rodzine:tak:

zycze milego dnia!

Ja też się przywitam z ranka bo dzisiaj z czasem będzie ciężko. Muszę domek ogarnąć, ciasto jakieś upiec i sałatkę , bo mój mały misio ma dzisiaj gości :)

Ja już odliczam do testowanka :)

Miłego dnia wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry