• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola ciekawe kto polecił Ci wit B6 :-p

edyta czekaj, czekaj, niech pomyślę :-p :-p :-p :laugh2:

hmm, od takiej fajnej babki z forum BB, czekaj... chyba nawet mam ją w znajomych na FB, jak sobie przypomnę jak ona się nazywa to dam Ci znać :-p :-D

marzena ja brałam samą wit B6 bo w zestawach jest jej mało, lepiej kupić sobie samą i wtedy jest większa dawka.

no monitoring owulacji, umawiasz się na ok 5 wizyt (co 3-4 dzień) i Gin na usg sprawdza czy są, pęcherzyki, czy rosną a potem czy coś pękło i wtedy wiadomo na 100% czy owulacja była czy nie. Ja płaciłam 200 zł za monitoring, co moim zdaniem bardzo się opłaca bo do tej pory chodziłam co miesiąc na wizytę i płaciłam 130 zł, a tutaj za 2 stówki mam 5 wizyt w miesiącu.

Ostatnia edycja:
Prawdę mówiąc, to najpierw muszę znaleźć dobrego gina, bo jestem po przeprowadzce. I juz chyba nie w tym cyklu, bo od piatku ide na urlop i jedziemy całą rodzinką na Mazury :)

Cieszę się, że jest tutaj tyle podwójnych i więcej mam :)

Witaj marzenka :-) dziekuje za kibicowanie :-)
Mi sie udalo po prawie 2 latach staran, oczywiscie zeczy Ci by Wam poszlo szybciej :-)
Pobadaj hormony i tak jak dziewczyny mowia idz na monitornig :-)
Ja mialam ostatnio plamienia w kilku cyklach z rzedu, przed @ i w ostatnim cyklu tj. tym udanym zadnych plamien.
A nie bralam zadnych wit. Jakos sie udalo i odziwo nawet sluzu w tym cyklu nie widzialam za bardzo :-P
Trzeba sie postarac malo myslec o tym :-P

Dziewczyny a ja sie cos nie moge zaklimatyzowac na forum ciezarowek styczniowek, tzn ja nie nadazam...one tyle pisza hehe.
Wiec tylko co jakis czas sie odzywam :-P

A mnie znowu mdlosci dopadly ehh, przespalam sie i dalej mam mdlosci :-(

A Alex do mnie mowi mamo ale masz ogromne cycki :-P hahaha

Akuku nie zazdroszcze mdłości :zawstydzona/y:

A moj maly juz wykapany,zjadł kolacje teraz czekam aż zasnie ,starszaki u siebie w pokoju ,maz na treningu a ja relaksuje sie przy Emergency Bikers ,uwielbiam wieczory :-D

Mkje maluchy tez juz w lozkach od 19.30 :-) wiec spoko :-)
Zjdalam kolacje i jakby lepiej :-) zauwazylam ze jak nie zjem to mdlosci przychodza wieksze, wiec jem :-P

Jutro ide na spotkanie do collegu... Powiedzialam juz babce ze w ciazy jestem, i mam przemyslec czy nie chce part time w zwiazku z tym.

Full time jest 3 dni w tyg od 9 do 16.30
Musze sie dowiedziec.jak z tym part timem.

Dobra ide ksiazke poczytac.

zapomniałam Wam powiedzieć, że dziś przysłali nam wyniki badań nasienia M.

80 % prawidłowych, i z tych prawidłowych 90% wykazuje szybki ruch postępowy, w 1 ml nasienia ma 45.200.000 żołnierzyków, ilość plemników w polu widzenia: 80-90, form atypowych nie znaleziono,

nie znam się za bardzo w normach ale to chyba nie jest najgorzej, co?

Ostatnia edycja:
reklama
Akuku a Ty chyba pracujesz to full time pewnie nie wchodzi w grę,dowiedz sie o godz na part time ;-) a ile będziesz płacić ? Jestem ciekawa czy taniej niz u nas :tak:

Karola nie znam sie i nie pomogę :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry