reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziewczyny szkoda czasu na nieporozumienia ,stres itd ;-) Zamiast sie denerwowac zrobic kilka wydechow ,wiem ze czasami ciezko sie opanowac ale zlosc pieknosci szkodzi :-p

Ja nigdy nie bylam na mazurach,ale w tym roku jak bedziemy w PL to maz powiedzial ze jak znajdziemy wolna chwile to mnie zabierze :-)

reklama
no dobra same tego chcialyscie, stan na 13.06.13 moje cycki

FOTA6B7.jpg
btw mój dziadek gdyby zyl skonczylby dzisiaj 100 lat:szok:

Załączniki

• FOTA6B7.jpg
    FOTA6B7.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 50
Kasomu a jakies porownanie z poprzednim stanem ?? Hehe
Zreszta wiesz w koszulce to slabo widac :-P hahahhaha

Ja bylam z Vikim na szczepieniu, przespalismy pol dnia.

Moj kochany m zrobil obiad..tzn. Palki z kurczaka na parze :-P i nic do tego ..hehe masakra, wiec nie zjadlam obiadu bo nie lubie tak jesc.. I poszlam spac, obudzily mnie mega mdlosci, a na kuraka sie nie zmusialam wiec zjadlam platki, ale jakos sie nie najadlam...ehh do doopy ze mna

Nom edyta to prawda :-P ale mowie nie tknelam i zjadlam platki, a ze nie chcialo mi sie nic innego robic to zjadlam.kisiel, slodka chwila i tyle... Dobrze ze on na codzien nie gotuje :-P a tak swoja droga jak bede na diecie to mu powiem by sam gotowal przynajmniej nie bedxie mnie kusic.

Kasoku kumam czacze :-) zaraz urosna , napelnia sie mlekiem i bedziesz tesknic za malymi.
Mi po ciazy zostaly duze z B mam D a do porodu pewnie z E bedzie ehh
Co nnie wcale nie sieszy i mam nadzieje ze teraz jak sie za siebie wezme po porodzie to spadnie wszystko lacznie z cyckami.
Albo inaczej jak ma cos zostac to cycki a reszta wypad :-P

heyy kobitki ja wczoraj na prenatalnych połówkowych wszystko dobrze rusza sie i wogóle ale zmartwił nas lekarz bo zauważył małą torbiel na lewej półkuli powiedział że to nic co moze zagrażac życia dziecku no ale kufaaa JEST zaraz zadzwoniłam do mojej gin powiedziała że mam sie nie bać że to nic złego że 96% to znika samo no tak ale jesli nie zniknie to czekan nas po urodzeniu NEUROLOG kufaaa boje sie jak cholera o niczym innym nie myśle no i na 1000000000000% mamy już naszego Franusia :) ehhh normalnie cała w nerwach mam nadzieje ze to nic złego :-(

Dziewczyny jak ja sie wakacji nie moge doczekac,a tu jeszcze ponad 6 tyg zostało :zawstydzona/y: mam nadzieję ze pogoda dopisze i bedzie cieplutko .A wy macie jakies plany wakacyjne ?

Limonko jak lekarz mówi zeby sie nie martwić to mu zaufaj...często torbiele sie wchlaniaja,moze byc tez tak ze podczas następnego usg torbieli juz nie bedzie....buzka

Ostatnia edycja:
reklama
Limonko przede wszystkim nie możesz sie denerwować bo to negatywnie wpływa na Frania ,torbiele są łagodnymi odmianami i naprawdę często sie wchlaniaja ,mam nadzieję ze tez tak bedzie u twojego maluszka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry