Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My jeździmy do Gizycka
Karola chyba Ty pisałas, że pokłóciłas się ze swoim ? Dostałam wczoraj krzewy Hisbiskusa i dzisiaj rano mój K a jakże ochoczo sam zaproponował, że pomoże wsadzić i pyta się "gdzie" . No to ja mu okazuje miejsce, na co on, no tu to nie, bo tutaj będzie jeździł przyczepką, pod drzewem też nie, bo jak on bedzie kosił trawę...itd suma sumarum nie znalazło się odpowiednie miejsce i krzewy nie zostały posadzone, bo się wkurzyłam i trzasnęłam drzwiami![]()
Kasomu a jakies porownanie z poprzednim stanem ?? Hehe
Zreszta wiesz w koszulce to slabo widachahahhaha
Ja bylam z Vikim na szczepieniu, przespalismy pol dnia.
Moj kochany m zrobil obiad..tzn. Palki z kurczaka na parzei nic do tego ..hehe masakra, wiec nie zjadlam obiadu bo nie lubie tak jesc.. I poszlam spac, obudzily mnie mega mdlosci, a na kuraka sie nie zmusialam wiec zjadlam platki, ale jakos sie nie najadlam...ehh do doopy ze mna
Kasoku dawaj zdjecie cycow
Marzenko wspolczuje ,ale tak to jest cos sobie zaplanujemy a pozniej jak na zlosc jakies przeszkody...zdrowka
A do jakiego miejsca jedziecie ??? Moja ciocia zawsze do Mikolajek jezdzi ...
Karola ja tez jestem senna jak chora jestem a teraz to az dziwne do tego jajniki mnie bola
U nas wyszlo sloneczko :-) czekam na dzieciaki i meza i jak sie pogoda nie zmieni to wybywamy z domu![]()
:-)Kasomu a jakies porownanie z poprzednim stanem ?? Hehe
Zreszta wiesz w koszulce to slabo widachahahhaha
Ja bylam z Vikim na szczepieniu, przespalismy pol dnia.
Moj kochany m zrobil obiad..tzn. Palki z kurczaka na parzei nic do tego ..hehe masakra, wiec nie zjadlam obiadu bo nie lubie tak jesc.. I poszlam spac, obudzily mnie mega mdlosci, a na kuraka sie nie zmusialam wiec zjadlam platki, ale jakos sie nie najadlam...ehh do doopy ze mna
:-)Akuku to mialas sycacy obiad
Anabelko jak minął dzien ?
My byliśmy na spacerku bo przestało padać ,na kolację kupiliśmy chinszczyzne i jestem pelna![]()
Anablko
DTaP/IPV: diphtheria – błonica, tetanus – teżec, pertussis (whooping cough) – krztusiec i polio (podawane jako dawka wspomagająca 4-1 pre-school booster);
MMR – druga dawka.
Milego dnia idziemy siebszykowac. A jabdzis mam polozna i zaczal sie 10 tydz. Czyli 1/4 prawie za mna![]()
musieliby mnie zabić by zaszczepić mi Kubę na mmr :-)
u mnie ciągle wspaniała pogoda,po weekendzie mamy mieć 30stopni :-)