reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej kochane, anabelko jak zwykle trzymam i wydaje mi się,ze dolaczysz do nas,

a ja się mecze z bolem podbrzusza i muli mnie troszkę, dzisiaj snilo mi się,ze na kibelku zaczelam krwawic i taki maly zarodek z glowka mi wyleciał, tak plakalam o martko co za straszny sen, mam nadzieje, ze już więcej nie będę miała takich snow, ja to fatalistka jestem,nawet na lutowkach dziewczyny chcą mi dac kopa w dupe za moje myśli, ale ...aj tlumaczyc się nie będę, taka mam nature, ale pracuje nad tym mowie wam.

u nas pogoda piekna, pranie powiesiłam w ogródku i ...gdyby nie mój stan już bym z kosiara latala.

co do szczepien, to zaszczepie tylko na zakazne choroby i nic ponadto, na żadne rota wirusy pneumokoki na nic poza podstawowym programem.
chodziłam do pediatry a raczej do konowała, która mi zalatwila matylde, na początku zle ja leczyla ,bo jak mala miała 6 m-cy już jej wladowala antybiotyk, potem zle zdiagnozowala chorobę i w rezultacie wyladowalam z Matyska w centrum zdrowia dziecka, aj szkoda gadac, baba pojęcia nie ma o leczeniu.

anabeko czy u ciebie tez tak tapie???u mnie codziennie dom się trzesie, chyba Halemba otworzyla nowy chodnik, kiedyś tapalo co jakiś czas a teraz prawie codziennie.

Ostatnia edycja:
dobrze znaleźć jakąś metodę na wyluzowanie,u mnie działa dużo zajęć wtedy nie ma czasu na myśli,ale w 2 ciąży panikarą byłam,bo byłam po poronieniu ;-) kobiety są podatne bardziej na stres niż mężczyźni,oni się tak tym wszystkim nie przejmują

jak nie możesz kosić to leżaczek,herbatka i brzuchem do góry leż :-)

Ja korzystam z progesteronu i jem ile wlezie bo w fazie lutealnej zawsze jem i jem,wczoraj o 23 jeszcze mozzarelle jadłam hehe :-) oczywiście kilka godzin wcześniej jadłam kolację :-) a rano obudziłam się głodna :-)

chodziłam do pediatry a raczej do konowała, która mi zalatwila matylde, na początku zle ja leczyla ,bo jak mala miała 6 m-cy już jej wladowala antybiotyk, potem zle zdiagnozowala chorobę i w rezultacie wyladowalam z Matyska w centrum zdrowia dziecka, aj szkoda gadac, baba pojęcia nie ma o leczeniu.

anabeko czy u ciebie tez tak tapie???u mnie codziennie dom się trzesie, chyba Halemba otworzyla nowy chodnik, kiedyś tapalo co jakiś czas a teraz prawie codziennie.

nasza pediatra przepisuje mi co chcę :-) ja mam swój sposób leczenia,ostatnio Kuba złapał kaszel,ponad rok miał spokój i jak zwykle nic nie dałam przez pierwsze dni,bo czekam aż organizm zam zacznie walczyć z infekcją...chodziłam go tylko osłuchać czy oskrzela są czyste,potem dałam jeden syrop,dawałam 2 razy dziennie przez 3 dni i po kaszlu... :-)

u mnie nic nie tąpie,czasami jednak się zatrzęsie ale to tylko czasami

jezu a u mnie jest trzęsienie ziemi co drugi dzień, ludzie się zbuntowali podpiasalismy jakas petycje i będziemy chyba dochodzić swojego, bo domy sa tak popękane,ze jest ryzyko zawalenia, ja remontowałam trzy lata temu i już spekany jest caly.
Do Matyldy przyjezdza super pediatra z Mikolowa, któremu wierze bezgranicznie, leczy ja madrze, rzadko przepisuje antybiorty, w sumie w ciągu trzech lat dal jej dwa razy, ale musial, bo miała angine.

Edytko ja mieszkam 10 km od kopalni Halemba i mój dom jest nad chodnikami kopalni wujek, wujek się rozwija i oczyszcza nowe chodniki i Halemba się rozwija, od roku tak się trzesie, ze ostatnio obraz ze sciany mi spadl, ogolnie mam dość, tylko czekam az tynk odpadnie ze scian.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry