reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli to nie zazdroszcze z tym zapachem :/:/:/
no 2 cm juz duuzo :-) jeszcze njedawno widzialam mala kropeczke niecale 4 mm :-P
A teraz 25 w pl bede miala usg i zobacze malego czlowieczka :-P juz sie doczekac nie moge...o jaaa jeszcze tylko 10 dni :-P
A potem wroce i tu usg :-)

Ja mam nadzieje ze moj ma po wakacjach poszuka sobie innej pracy i bedzie spokoj.
On mowi ze chce robic prawko na te najwieksze ciezarowki, bo na te mniejsze ma i chce szukac pracy jako kierowca, co mnie troche dziwi, bo praca jako kierowca ciezarowki nie jest raczej w jednym miejscu tylko jedzie sie na kilka dni... Ehh a ja wtedy sama z dzieciorkami... no nic to , zobaczymy jak to bedzie .

Anabelko to trzymam mocno kciuki za tempke :-) :-)
Powiem tylko ze ja jak zaszlam tez mialam bolace cyce, a potem minelo, teraz znowu bola.
Ale ja bolace cyce mialam co miesiac przed @.
Zycze Ci fasolki z calego serduszka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tili to cię maz załatwił z tym zapachem :-p

Anabelko jeszcze troszke i wszystko sie wyjaśni...&&&

Emalka ma dzisiaj 7 dzien wyższych temp wiec Emalko Zaciskam &&&

Kamilka pewnie dzisiaj nie zajrzy bo na jakas wycieczkę jedzie ,ciekawe gdzie sie wybiera :tak:

Akuku praca na ciężarówki wcale nie oznacza ze maz bedzie kilka dni w pracy,chyba ze wybierze firme ktora ma wyjazdy międzynarodowe to wtedy moze go nie byc kilka dni,nawet praca na tirach nie oznacza kilkudniowej rozłąki ,wiec spokojnie ;-)

Coś czuje ze zostane sama jako staraczka,bo pewnie Krowka zajdzie przede mną z reszta jak ma meza u boku to wyobrażam sobie co sie teraz dzieje :-p:-D

Edytka no co Ci moge powiedziec , rozkladaj nogi i dzialaj hahahaa
zobacz ja na wakacje w 14/15 tyg jade :-P
O jak fajnie musze namowic m zeby do pl zajechac :-P wiadomo po co :-P hehe.

Emalio rowniez trzymam kciuki baardzo mocno :-)

Akuku no chyba muszę zacząć rozkładać :-D bo w innym wypadku wy juz wszyskie sie rozpakujecie a ja nawet w ciazy nie bede :-(

Akuku to gdzie jedziecie na wakacje do pl ?

Edytko my jedziemy przed siebie :-) tzn od nas na pewno do dover na prom a potem bierzemy mape stawiamy palec i jedziemy :-P hehe
Pewnie lazurowe wybrzeze objedziemy znowu, zatrzymujac sie w innych miejscach.
Chociaz m ostatnio wspomnialm o chorwacji a tam nie bylam wiec chetna jestem :-) no zobaczymy jeszcze.
A do pl chce zajechac, na 3 dni moze, usg zrobie i wracamy hehe...
Ale jak nie bedziemy jechac do pl to zamowie sobie bilet i polece podejrzec malucha. Choc wydaje mi sie ze zajedziemy, zawsze zajezdzamy :-P

hej, a ja mam już 100% mdlosci nie mogę nawet wejść do kuchni, bo zbiera mi się na wymioty, na szczęście m zalatwia sprawy w kuchni, Jezusie ale wcześnie tym razem mnie wzielo na mdlosci tosz to dopiero 6 tc. matylda ma temperaturę i lezy jak zewlok na kanapie, cud miod.

Lazurowe wybrzeże fajnie ,my na początku tez mieliśmy tam jechac ale ze muszę pozalatwiac kilka spraw w pl to odlozylismy wyjazd tam na przyszły rok .

Kasoku takie uroki ciazy :-p zdrowka dla corci

Akuku - wow, tyle usg;-)

hmm mi jakos nie zalezy by malucha podgladac:) najwazniejsze sie napatrze po porodzie:-D

w sumie bede miala 4 na cala ciaze.. w 7 tyg by zobaczyc serduszko, w 12 tyg by obliczyc NT, w 20 tyg by zobaczyc jak sie maluszek rozwija no i oczywiscie dowiedziec sie kto to tam pomieszkuje :-p i w 35 tyg zeby zobaczyc wage i ulozenie dziecka:tak:

Edytko
- wakacje zaraz Ci sie zaczna a po wakacjach do dziela:-D:tak:

Anabelko, Emilko... juz sie nie moge doczekac!!!

wlasnie skonczylam sprzatac... 4 godziny!
ale wszystko na tip top:-D jestem z siebie dumna, dom pachnie swiezoscia
uwielbiam myc podlogi moim steamerem bo leje zamiast zwyklej wody - aromatyzowana wode do zelazka:-D
pieknie lawenda pachnie
i wywialam caly ten 'cytrynowy' smrodek

no my wakacje w tym roku e-e.. mamy plan wybrac sie na safari i do legolandu
za rok sobe odbijemy;-)

reklama
Dzięki dziewczyny. Dzisiaj nie mam nastroju. Miała byc imprezka urodzinowa a nik nie przyjedzie. Wczoraj już się uryczałam. Ehhhhh
Byłam dzisiaj w rossmanie i dokupiłam jeden test strumieniowy. Nie wiem czy juz jutro sie nie skusze, ale to zależy od tempki.

Sorki że nie odpisuje ale nie mam weny.
Ide tylko torta skończe synkowi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry