reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hejka. Wstałam dzisiaj o 6 ( choc do 1 oglądałam Kabareton) siknęłam testa, nic nie zobaczyłam i poszłam spać dalej. Wstałam o 10 patrze na testa a tu...
IMG-20130616-WA0000 (Medium).jpg

Anabelko- nie ładnie mnie tak wyrolować. Sikaj teraz bo ty dalej a tempka mega!!!!!!!!!!!

Załączniki

• IMG-20130616-WA0000 (Medium).jpg
    IMG-20130616-WA0000 (Medium).jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 96
reklama
no to miejsce w pociągu dla emali zaklepane!!!!!

tylko poczekamy na potwierdzenie jutrzejszym siurnięciem :-D

anabelka oj czuję coś, że trzymasz się naszego planu!!!

tempka boska! siurasz jutro? ale by był czad gdyby Tobie i emali wyszły II krechy, jak to będzie? będziecie siedzieć w jednym wagoniku?? :-D :rofl2:

Jjeżeli na to być szczęśliwy wagonik to bardzo chętnie mogę go dzielić z anabeola :-D sikalas kochana? Ja czekam :-D. Boli mnie brzuch, tempka spadła, czy to może być zagniezdzanie?

wow emalila gratuluje, no widzisz udało się :tak::tak::tak::tak:super, teraz anabelka ,Karola i pozostale dziewczyny.

A mnie muli od rana i dzisiaj doszło klucie w pochwie i się straszliwie boje, bo takie cos miewam przed @, boze jak się boje :-(.

Ostatnia edycja:
Emalko nie wydaje mi sie ze ten spadek temp to zagniezdzanie ,poniewaz hcg jest wytwarzany dopiero po zagniezdzeniu ,chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic ;-)

A o jakiej czulosci byl to test ??

Emalko nie wydaje mi sie ze ten spadek temp to zagniezdzanie ,poniewaz hcg jest wytwarzany dopiero po zagniezdzeniu ,chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic ;-)

A o jakiej czulosci byl to test ??

zgadza sie:tak: zagniezdzenie musialo byc od 2 do 4 dni temu;-)

a spadek w 8dpo moim zdaniem nic nie oznacza:-)

kiedy powtarzasz?

a my bylismy na ogromnym placu zabaw, poszlismy tez na car boota, kupilam troszke ciuszkow, slicznych nie uzywanych no i unisex:-p np. kombinezonik na zime za 50p :-D a teraz czekamy na znajomych i rozpalamy grilla

Kasoku - ty sie tam nic nie boj, fasolek ma sie dobrze, wszystko sie tam przystosowuje do ciazy kochana

Anabelko????????????????? jutro?:-p

reklama
Tili pokaz zdjecia ubranek,chetnie bede podziwiac :tak:

to u was pewnie ladna pogoda ze robicie grilla ? u nas pada ale jest cieplo z tym ze w taka pogode to spacerowac sie nie chce .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry