reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Edytka- spakowana, wyjazd na kilka dni a wygląda jakbyśmy się wyprowadzali:rofl2:. Matko a ile przy tym nerw, synio zasnął o 21.30. Ja właśnie popłaciłam rachunki i tak mi przykro...:szok::-(. Wyruszamy o 6. Czekam na wynik!!!
Tili- super, że maleństwo zdrowiutkie:-)
Kasoku- mdłości kiedyś przejdą. Ja w ciąży z Jasiem nie miałam, ale za to biorąc tabletki anty to myślałam że zjadę przez te mdłości. Szczerze współczuję.
Akuku- super z Cibie mama! Ja to chyba bym się bała tak szaleć ale ja to trzęsidupa jestem:-p
Anabelka - to będzie ten test?
Karola- jednak ten mężulo to nie taki zły jak się wydaje:-):-). Wszystko się ułoży. A tak w ogóle, to chyba najkrótszy Twój cykl od jakiegoś czasu, co?

A ja na sam wyjazd dostanę @, normalnie jak nie urok to sraczka. Miłej nocki dziewczynki!

Sloneczko wow co za wiesci :-) mowisz ze po castangusie ?? Hehe ja mam nadzieje ze mam jednego bombla, choc przy pierwszej ciazy chcialam blizniaki :-)
Ale super trojeczke na raz i zobacz nigdy wiecej liczenia dni plodnych :-)
Na poczatku bedzis ciezko, a potem jak sie juz wprawisz to bedzie dla Ciebie bulka z maslem :-)
Zobaczysz nie bedzie tak zle :-) ,a wrecz mysle ze calkiem fajnie i wesolo :-)
ja widzialam na you tubie ostatnio chyba 5 raczki i jest filmik jak dzieci siedza w takim specjalnym stole na zamowienie i tata na jednym koncie i prychal do nich pierdziochami a te jak na zawolanie sie smialy.
I jestem pewna ze te chwile beda najdalek w twojej pamieci :-)

Tilli super ze sluszalas serduszko u poloznej :-)

Edyta hmm a jak m wstanie to testowac.nie mozesz ?? hehe

Kasoku tilli nie miala usg tylko sluchanie serduszka u poloznej takim uzadzeniem dopplera chyba, nie jestem pewna :-P

A ja sie przespalam w dzien bo tak mnie glowa rozbolala ze szok.
Milego wieczorku.

Karola- jednak ten mężulo to nie taki zły jak się wydaje:-):-). Wszystko się ułoży. A tak w ogóle, to chyba najkrótszy Twój cykl od jakiegoś czasu, co?

no nie taki zły jednak... może jeszcze ludzie z niego będą :-p

no jak by przejrzeć moje cykle to ten chyba rzeczywiście najkrótszy, bo do tej pory najkrótszy był o dzień dłuższy niż ten, nie zagmatwałam za bardzo? :sorry2: intesnsywnie myślałam, kiedy wreszcie nowy cykl się czanie, no kiedy, @ przybywaaaaaj! no i chyba się udało, :-D teraz kilka dni z plamieniem porannym, tak, tak u mnie tak wygląda @ w tych cyklach, rano plamienie a potem nic no i czekanie na owulacje, sa sa sa :rofl2:

Krowko dziekuje staram sie :-)
Choc nie raz mi glowa peka i mam dosc :-P
No przeciez nie puszcze 5 latka samego na wysokosc i dobrze ze z nim bylam bo sam by nie przeszedl w niektorych miejscach, choc sama sie balam :-P
No ale dobra przezylam :-P
Jeszcze troche i m gims sciagna tzn. 15 lipca a do tego czasu musze sie uzbroic w cierpliowsc i sile :-P

Dzis Alex mial oficjalne zakonczenie roku i dostal dyplom ukonczenia przedszkola :-P
Ale jeszcze beda chodzic do nastepnego piatku chyba.

Milego wieczorku.

Krowko to mówisz ze aż tyle rzeczy zabieracie ? Zaczynam sie bać mojego wyjazdu...boje sie ze bagażnik bedzie za maly :szok:

Akuku no niby moge zrobic ale boje sie ze sie wygadam mezusiowi... a gdyby sie udalo planuje kupic buciki i dac mu je ;-)

Mnie wczoraj tak glowa bolała ze poszłam spać...

Karola to teraz czekają was cudowne chwile i pamietaj nie myśl o dzidzi tylko przytulajcie sie :tak: bo jak sie nie myśli to szybko zaskakuje :tak:

Akuku- tak prawda, super mamuśka i już!
Edyta- no maskara, a to namiocik, a to spiworek a to gumowe rzeczy na plażę, a to jedna lodówka z żarciem kosz z żarciem. Walizka wyglądająca jak na wypad co najmniej na miesiąc. Trzy czwarte wszystkiego to Jasia! Na samą drogę dwie bluzki i 3 pary gaci hehe:-D. No i czasoumilacze oczywiście.

Edyta no ja nie wytrzymalam i powiedzialam :-P
Hehe

Krowka jak ja jechalam ma wakacje to tez caly bagaznik zawalony, zabawki, jedzenie, i my jeszcze roofboca i tez caly pelny.

Pierwszy raz jak jechalismy to mialam 4 pelne torby wyjazdowe , a za drugim razem juz tylko dwie, bo na wyjezdzie okzaalo sie ze lezelismy na plazy i ciuchy czyste przywiozlam... Wtedy jeszcz hulajnoga dla Alexa dwa wozki bo Victor mial ze stelazem do fotelika samochodowego a Alex spacerowke hahhaha

Teraz juz bedzie lepiej, zadnych wozkow :-)

Mamy telewizorki samochodowe, wezme im po kilka samochodzikow i bedzie ok :-)
A lodowke to jaka macie ?? Podlacza sie w samochodzie i chlodzo caly czas ??
Ja wlasnie o takim czyms mysle ale my chcemy spac w aucie wiec hmm musimy oszczedzac miejsce :-P no chyba ze bedziemy sie zatrzymywac gdzies na dluzej to w namiot.

Ale mam wielkiego pryszcza na czole, masakra :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry