Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale tak dużo ostatnio się dzieje, że nie mam zbyt wiele czasu na forum. Poza tym pogoda raczej zachęca do spacerowania, a nie siedzenia przed kompem ;-) U nas wszystko ok. Marianka rośnie, a raczej tyje - wygląda jak mała kluska
Zaczyna się robić bardziej kumata, uśmiecha się, gada po swojemu. Jaśko nadal zakochany w siostrze
Poza tym w zeszłym tygodni skończył 4 lata - ja nie wiem kiedy to zleciało
Ciekawe który maluch będzie pierwszy :-)
Choć pewnie już Wam ciężko....Jak sobie pomyślę, że jeszcze 2 miesiące temu też chodziłam z wielkim brzuchem to....aż trudno mi uwierzyć 

Teraz niech tylko córeczka posiedzi grzecznie w brzuszku przez kilka tygodni 

Jak się w ogóle czujecie ciężaróweczki? Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze
I postaram się zaglądać częściej, a teraz pokażę Wam moją 2-miesięczną Kluskę :-)
no i jak ten czas leci, ale Ci zazdroszczę,ze już masz plaski brzuszek, mój rosnie i isnie już na przeponę, sapie ,dysze i ogolnie czasami chciałabym oderwać ten brzuchol od siebie, tak powiesić go bezpiecznie na wieszaku, ale nie ch do lutego pozostanie tam gdzie jest
, jeszcze raz super Malutka, gratki wielkie.
:-):-) ze swoją familią 
kokietka jak nie wiem
czuje nosem ze dotrwamy ladnie do terminu
hehe to jaki duzy bedzie wtedy

mysle sobie, co one takiego maja? okazalo sie ze mnostwo zelaza i potasu
Mloda wie czego potrzeba