anabelka
Fanka BB :)
Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjlepszego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Po świętach byliśmy na wyprzedażach lumpeksowych hehe no i 5 reklamówek ciuchów za 55zł dla dzieciaków jest. no jestem dumna jak paw hehe.
Karola o ile się nie myle to ta przezierność bada się do 14 tc, ja ja miałam badana w 12 tc na pierwszym badaniu prenatalnym.
a mnie dzisiaj zoladek boli, wina Mlodego, ciśnie mi go i kopie chyba, poza tym spalabm i spala, a tu mój m ma dyżur a Matyska i tak wyrozumiala, ale siedzi i narzeka,ze jej się nudzi, a ja...nie mam sily, normalna detka ze mnie.
68kg - powiedzmy i naciągnijmy 1,5 kg ubrania to 66,5kg,sporo mi przybyło od początku ciąży 12,5kg
oj będzie ze mnie cielak na końcu,za 2,5 tygodnia kolejna wizyta,teraz będę częściej chodzić.
w sumie mam w glowie co mam wziąć ale jakos nie chce mi się tego wladowac do torby 

ha ha Anabelko no to więcej przytylas niż ja na tym etapie ciąży, ale Ty to wysoka jesteś wiec nie będzie tak widać, ja już zastanawiam się nad pakowaniem torby do szpitala, cholercia jak to zleciałow sumie mam w glowie co mam wziąć ale jakos nie chce mi się tego wladowac do torby
![]()
kupiłam M :-) więc nie ma tak źle,niebawem muszę kupić jeszcze większą,w Mce obchodze teraz i kolejną zimę a za jakieś hmm kilka tygodni -chyba max miesiąc kupię L lub XL by pomieścić brzuch
:-) uparłam się na płaszczyk lub na dłuższą kurtkę,ale w płaszczach wyglądam jak bałwan z tym brzuchem
:-)
, jak tak dalej pojdzie będę rodzic kolo 5 lutego, wiec mam czasu a czasu.
Milego dnia.
:-)
cyce już mnie bolą jakbym miała zastój pokarmu hehe no w sumie tak jest bo mi już leci :-)
Bąbelek ładnie urósł, teraz ma 69,4mm. Na poprzednim usg w 11tc jakoś nie bardzo miał ochotę się ruszać za to dziś fikał jak szalony
podskakiwał i kopał nóżkami, super widok! Termin porodu wg usg pokrywa się z terminem z OM czyli pomimo, że owulację miałam tydzień później Bąbelek jakoś to nadrobił
Co do płci to Gin nic się nie wypowiedział, wg niego to za wcześnie
więc nie wiem jakim cudem już ze 3 lub nawet 4 Lipcówki znają płeć swoich dzieciaczków