Karola co to znaczy ,ze NT jest 0,00mm, chyba się tu pomylilas????
Mi gin ze szpitala w 11 tc powiedziała,ze będzie chłopak, bylam w szoku istnym, ale się sprawdzilo. Super ze wszytsko ok, ja mam podly nastroj, wlasnie dziewczyna z lutowek urodzila dzisiaj dziewczynke w 36 tc i zmarla dzidzi zaraz po urodzeniu, wazyla 4700 g, dwa tygodnie temu wazyla pod 3 kg wiec cos się przez te dwa tygodnie zle z dzidzi podzialo,ze tak Malenstwo przybralo na wadze, mowie Wam tak mi zle.:-(
Mi gin ze szpitala w 11 tc powiedziała,ze będzie chłopak, bylam w szoku istnym, ale się sprawdzilo. Super ze wszytsko ok, ja mam podly nastroj, wlasnie dziewczyna z lutowek urodzila dzisiaj dziewczynke w 36 tc i zmarla dzidzi zaraz po urodzeniu, wazyla 4700 g, dwa tygodnie temu wazyla pod 3 kg wiec cos się przez te dwa tygodnie zle z dzidzi podzialo,ze tak Malenstwo przybralo na wadze, mowie Wam tak mi zle.:-(
Bąbelek ładnie urósł, teraz ma 69,4mm. Na poprzednim usg w 11tc jakoś nie bardzo miał ochotę się ruszać za to dziś fikał jak szalony
podskakiwał i kopał nóżkami, super widok! Termin porodu wg usg pokrywa się z terminem z OM czyli pomimo, że owulację miałam tydzień później Bąbelek jakoś to nadrobił
więc nie wiem jakim cudem już ze 3 lub nawet 4 Lipcówki znają płeć swoich dzieciaczków 
chyba chodziło o to, że obrzęk jest zerowy, czyli go nie ma a ja to źle zrozumiałam i pokręciłam, podczas kolejnej wizyty zapytam dokładnie jak to było z tym NT.
w ogole w porównaniu do zeszłego roku to tu ciszaaaa jak makiem zasial