Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
postaram się traktować ich na rowni, tzn nie robic tak jak mój brat jak się urodzila druga cora, zaczeli kupować starszej co chciała, bo ona teraz taka biedna jest, spadla z lopaty ito, sranie baie, teraz jest tak rozwydrzona 10 latka,ze bym jej nakopala do dupy, ale wszystko wyjdzie w praniu.
Mati się zrobił większym pieszczochem ale nie był zazdrosny o Lili. Staram się mieć codziennie chwile czasu tylko dla niego i to działa :-)szczerze powiem,ze już mi się marzy synus po drugiej stronie, taki glupi okres mam wyczekiwania, czas tak wolno leci a mi jest ciężko i strach masakryczny.
Hmmm..z Nia to roznie bywa, raz caluje mnie po brzuchu i mowi,ze będzie wstawac w nocy do braciszka i dawac mu jest, a raz nie chce wręcz o nim slyszec, ale zobaczymy jak się urodzi, tlumacze Jej,ze na razie braciszek nie będzie się z Nia bawil, bo będzie taki maly ,ale ona niby przytakuje, lecz do końca tego nie pojmujepostaram się traktować ich na rowni, tzn nie robic tak jak mój brat jak się urodzila druga cora, zaczeli kupować starszej co chciała, bo ona teraz taka biedna jest, spadla z lopaty ito, sranie baie, teraz jest tak rozwydrzona 10 latka,ze bym jej nakopala do dupy, ale wszystko wyjdzie w praniu.

czy jak mój Brzdąc się urodzi to mogę go do Was podrzucić na pierwsze 3 lata by złapał akcent?