Hej
Ja jestem ale mało mam ostatnio czasu na pisanie. Za tydzień się przeprowadzamy i jest masa roboty...
Kasoku - ja jak karmiłam piersią, to w ciągu 3 miesięcy straciłam 14 kilo. Ilościowo się nie ograniczałam ale musiałam trzymać dietę, bo moje dziecko jest dość mocno alergiczne :/ Ale teraz zdążyłam już z powrotem przytyć
Kamilka - śliczna ta Twoja Hania i jaka duża! To moja mała ma 68 cm i waży najwyżej 7 kilo, a skończyła już 5 miesięcy
Kasoku - ja jak karmiłam piersią, to w ciągu 3 miesięcy straciłam 14 kilo. Ilościowo się nie ograniczałam ale musiałam trzymać dietę, bo moje dziecko jest dość mocno alergiczne :/ Ale teraz zdążyłam już z powrotem przytyć
Kamilka - śliczna ta Twoja Hania i jaka duża! To moja mała ma 68 cm i waży najwyżej 7 kilo, a skończyła już 5 miesięcy
5,4,3,2 i juz prawie 1 tez

3 posilki dziennie bo czasu nie ma
ogromniaste sa..
na razie.. moze jak Mloda znajdzie rytm dnia bo na razie nie mam co zaczynac cwiczen jak ona np. sie obudzi za 10 min... musze wiedziec ze ma staly sen i wtedy (jak przy Olivii robilam - spala po 3h i ja wtedy hops godzina bite cwiczen i spadlo w 3 miesiace ok 15kg