kasoku
Mama Matyldzi & Tymusia
hej,a tu znowu cisza jak makiem zasial...
Akuku fajna masz trojce
,
Emalia nie zapomnij o nas i pisz co i jak, mysle o Tobie i zastanawiam się nad tym pęcherzykiem, moim zdaniem on będzie, ale proszę odezwij się, bo znowu Cie będę scigac po innych watkach
,
Anabelko pewnie do 20 kg dobijesz, ale przy Twoim wzroście nie będzie widać.
Ja po lekarzu , szyjka miekka ale gin mnie zapewnila ,ze już w styczniu nie urodze, pewnie znowu po terminie będę miała wywoływany porod, wrrrrrrr
, poza tym to prawdziwa zima się zrobila i chodze w kożuszku i wyglądam jak typowe Yeti
taka kuleczka :-)
Akuku fajna masz trojce
,Emalia nie zapomnij o nas i pisz co i jak, mysle o Tobie i zastanawiam się nad tym pęcherzykiem, moim zdaniem on będzie, ale proszę odezwij się, bo znowu Cie będę scigac po innych watkach
,Anabelko pewnie do 20 kg dobijesz, ale przy Twoim wzroście nie będzie widać.
Ja po lekarzu , szyjka miekka ale gin mnie zapewnila ,ze już w styczniu nie urodze, pewnie znowu po terminie będę miała wywoływany porod, wrrrrrrr
, poza tym to prawdziwa zima się zrobila i chodze w kożuszku i wyglądam jak typowe Yeti
taka kuleczka :-)
dupie,czułam jakbym miała ogromną kupę,czułam go w miednicy jak wszystko uciska i to powodowało ból,uczucie jakby się coś miało wsadzonego w 4 litery,a jak się siada to ciśnie bardziej ;-) teraz tak czuję wokół ci...ki ;-) opuchnięta jestem no i moja gin stwierdziła że za szybko na takie dolegliwości ale wszystko zależy od wagi dziecka,od jego ucisku w środku itp jak widać to chyba masz dużego dzieciaczka.Może Ci się ładnie obniżył i od teraz szyjka zacznie się spłaszczać