anabelka
Fanka BB :)
hej Niunie :*
ojjj Anabelko - to lez lez i jeszcze raz lez!!! jeszcze do tego 36 tyg pliissss
Kasoku - jest tyle mozliwosci... a zawsze o tej samej porze? czy krzyczy ciagle? jak kupki i prykanie? moze kolki? a moze po prostu chce bliskosci mamusi...karmisz piersia?
u nas dobrzeMala dalej grzeczniutka
juz umie sama zasypiac w lozeczku( i w nocy i w ciagu dnia), spi cala noc , 2 razy karmienie w nocy.. w dzien dwa razy daje butelke i daje odpoczac cycom bo w ciagu dnia co 2h chce jesc.. a ja jestem zmeczona ciaglymi karmieniami wiec ulatwilam sobie troszke i o 7.30 i o 16 daje butelke a jak sie trzesie az ze szczescia na butle ;-)zaczela sie obracac iz brzuszka na plecki i na boki i obkrecac sie i chichotka z niej jak nie wiem co
oprocz tego wszyscy zdrowi i jakos lecitylko tego czasu brak... dni leca jak szalone
![]()
jak w 36tc się rozsypię to urodzę naturalnie,mam nadzieję hehe
Anabelka- nogi zaciskaj!
tiluchna- no to bosko, że mała taka grzeczna :-)
Kasoku- nie denerwuj się bo mały pewnie przejmuje emocje od Ciebie. Daj mu jeszcze czas a wszystko się ułoży:-)
Kamilka- zwal marudzenie Hani na przesilenie wiosenne ;-)
A ja dziś też wizytę zaliczyłam. Szyjka miękka ale zamknięta i cały cm dłuższa niż Anabelki. hemoglobina znów podskoczyła, więc dziewczyny nic innego tylko pić POKRZYWĘ hehe. Dziś doktorek pobrał GBS, odbiorę w środę. Również w środę jadę do niego na oddział i zrobi mi KTG. Przytyłam niecały kg w tym mała 800gram!!!! Ma już całe 1800 :-). Pomierzona, wymacana ta moja córa była i wszystko jest ok.
Karola- a co Ci gin na ten guzek powiedział?
fajna waga :-) na moje oko trochę ponad 3 kg może będzie miała przy narodzinach więc chyba lajtowy poród :-) moja koleżanka miała mniejszego malucha w 31 tc i urodził się 2800g a ja hehe moja ma dupę tak wysoko,że jak stoję bokiem do lustra to wyobrażam sobie jaka jest duża hehe ale i czuję jej wagę i skoro Twoja mała przybrała 800g to wyobraź sobie ile mojej przybyło ,no u Nas jakieś 3 kg bynajmniej będzie

Akuku otwórz bar mleczny dla niemowląt

Ostatnia edycja: