Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej , ja po wczorajszej nocy i dniu, które były super, bo maly spokojny mam hprror, w ogole jestrem chora, krtan i gardlo, nie umiem przelykac, żeby nie zarazić młodego odciagnelam dzisiaj mleko az dwie butelki i m karmil, młody od 20 do 2 spal super, o drugiej m go karmil i w ryk, dal mu druga butel i w ryk, przed chwila dalam mu cyca i zasnal, chyba za bardzo lyka powietrze jak ssie butle i potem ma kolki, oby to nie choróbsko moje mu dowalilo, siedze na dole w salonie a m spi z młodym w sypialni, slysze,ze się cos kreci na gorze, oby spal bo swira dostaniemy a ja nie mogę się zblizac do niego wiec m zostaje, który ma dość na maxa.
Delektujcie się dziewczyny ciaza, bo potem jatka jest :-(jestem jednym klebkiem nerwow, bo boje się o zdrowie młodego.
Kafrola dobrze, ze z szyjka lepiej, ale widzisz, cos podlapalas od dzieciakow, szkoda :-(oby to nie było upierdliwe jak moje przeziębienie, już nie mowie tylko skrzecze tak kratn mi siadla.
:-)Wifamy w piekna niedziele..![]()
Kasoku jak karmisz malego piersia to nie powinien sie zarazic . Ja jak bylam chora to cisgle ksrmilam i cisza byla..
A my dzis 4 mc mamy![]()
Noo pogoda jest mega!!! Ale my wyjdziemy dopiero po 14..
A tu jeszcze troche nas![]()
Hej u nas piękna pogoda siedze w Zywcuvu rodzicow, mlody spal do ósmej cyc i ryk w aucie sie uspokoil, u rodzicow dostal cyca i spi normalnie idylla, ciekawe jaka będzie noc??? Wiem, ze butla nie umywa sie do cyca, ale czasami odciągam i daje butla,
Kamilko super masz dzieciaczki,
anabelko zaprawiona czy nie zycze spokojnych nocek tym razem .
ale miał taki etap spokoju potem,grzeczniutki,spał fajnie ale krótko to trwało
ale po nim u niego był problem z brzuszkiem.chyba za szybko mu leciało natomiast przy avencie nie było,teraz kupiłam te nowe avent natural-inny kształt smoczka niż te standardowe smoczki a cena też szok -w sklepie ponad 30 na allegro kilkanaście zł hehe więc na allegro kupiłam
Kuba w pierwsze 6 tygodni mi przybrał 2 kg i też na cycu ale wysysał ze mnie energię i wszystko co się dało :-) szybko Ci zlecą te kg przy takim karmieniu go :-)