Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karola wiem ze dziewczyny polecaja proszek dzidzius albo plyn..albo jelp chyba... pierz w 40 st. I mozesz zrobic podwojne plukanie. Ale niech dziewczyny z pl sie wypowiedza...ja uzywam proszek fairy tutaj dla malego.

ale jak mus to mus. Wypiłam i nawet mnie nie zemdliło, a rozrobili mi w ciepłej wodzie i bez soku z cytryny więc jestem z siebie dumna. Jedynie co to boli mnie ręka od tych 3 wkłuć, ja ogólnie mam bardzo cienkie żyły i zawsze panie pielęgniarki załamują ręce jak widzą moje żyły bo nie ma się gdzie wkłuć :-( po jednorazowym kłuciu mam mega siniora na pół ręki, aż się boję pomyśleć jak to będzie wyglądało po 3 razach 
anabelko zrobiłam sobie test domowy" fob test "kału na krew utajona , wyszla mi bladziutka kreseczka czyli wynik pozytywny, z tego co pamiętam Tobie tez wykryli krew utajona, napisz mi jaka u Ciebie była przyczyna???wydygana jestem, bo w necie o raku jelita pisza (twu,twu), i napisz mi jeszcze gdzie jest dobry sklep ze zdrowa zywnoscia???
:-) i magiczna waga 4290g
:-) Kuba na tym etapie miał 4015g i urodzony 2,5 tyg później miał 4200g więc jakaś mała pomyłka tu była chyba że tylko tyle przybrał w ostatnich 2 tygodniachjestem jednym wielkim klebkiem nerwow, dzisiaj nic nie jadlam, bo flaki mnie bola i się boje cokolwiek zjeść. Mam aktywnego hmoroida, ale nie krwawie z niego, jezu już sama nie wiem, czekam az zachce mi się kupke i dal do labora zbadac, bo w necie jak wygooglam test fob od razu o raku pisza, matko boska z moja psycha długo znowu nie pocoagne jak rok temu :-(
a tu kurna dwojke dzieci mam i musze je jakos wychować???
Anabelko - obrazek jest zajefajnytaki prawdziwy