http://enpr.pl/4818
Hej dzis tempka spadla:-( co to oznacza??
mierzyllam o 7.45 i bylo 36.64
I mierzylam teraz i mam 36.77...
Tak czy siak spadek ale ja nie wiem o co chodzi ze po 40 minutach inna tempka jest... Usiadlam tylko na lozku i to wszystko nie wstawalam.
A pierwsza jest zawsze w stresie mierzona bo zawsze ktores dziecie przyjdzie ale m wstal bo sie do pracy szykuje.
Czy moge prosic kogos o odpowiedz czy temperatura mierzona 40 minut po przebudzeniu ale lezac w lozku jest miarodajna ??
I co oznacza spadek temperatury??
Tilli wskazywal :-(
No widze ze jednak nie zastosowaliscie sie do zasady jeden raz bez zabezpieczenia hihi. A test owu robilas ??
Widzisz jednak wszystkie znaki pokazuja byscie sie jednak starali hehe. Ja trzymam kciuki by sie wam udalo. Hehe
no spadek może być na implantacje, ja też dzisiaj zaliczyłam wiec idziemy łeb w łeb

ja miałam w planie zrobić sobie słabe drinka malibu z sokiem kaktusowym, ale po tym spadku boje się że to na prawde może być fasolka i sie boje. Chyba bede udawała że pije drinka a nie bede nic piła. Potem bede sobie w brode pluła. Implantacja trwa jeden dzień, jutro powinien być skok. Jak sobie otworzysz moje wykresy, to cofnij się do całkiem pierwszego i tam mam spadek w 9 dniu i mi lekarz potwierdził ze faktycznie wtedy najprawdopodobniej bylo zagnieżdzenie.