Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tyle mnie nie było a tu nic do nadrobienia, dziewczyny ociągacie się! ... ledwo na dole listy wypatrzyłam wątek
kurde blade mnie tak muli że aż dzisiaj wreszcie zwymiotowałam jak obiad robiłam, trochę było lepiej, ale na godzinę a potem znowu mulenie, no masakra ... mówię wam grypa idzie jak nic. Kot też coś kicha i smarka to moze mnie zaraził
wrzuc linka na swoj wykres co ? bo chcialabym popatrzec. a co do spania to ja sie obudzilam o 10 z bulem glowy zmierzylam temp i cos mnie zlapalo i zwymiotowalam potem sie znowu polzylam i przysnelamJejeku dziewczyny wstalam dopiero ale dalej bym spala tylki mi wstyd... 11 godzin sny z przerwami n mierzenie tempki hehe I napisalam rano do was... Teraz sie przebudzilam I gdyby nie zegarek to dalej by spala....
wrzuc linka na swoj wykres co ? bo chcialabym popatrzec. a co do spania to ja sie obudzilam o 10 z bulem glowy zmierzylam temp i cos mnie zlapalo i zwymiotowalam potem sie znowu polzylam i przysnelamJejeku dziewczyny wstalam dopiero ale dalej bym spala tylki mi wstyd... 11 godzin sny z przerwami n mierzenie tempki hehe I napisalam rano do was... Teraz sie przebudzilam I gdyby nie zegarek to dalej by spala....
wykres faktycznie jednolity - ale to jak teraz u mnie ;-)
juz sie nie moge doczekac

Ty robisz jakas obserwacje?