• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tiluhna
on zwala to na prace. zaczelismy si estarac jak już ją stracił a teraz chce sobie lepszą znależć przecież dobrze wie ze to potrwa u mnie a teraz jeszcze jak mam najprawdopodobniej niewydolnosc cialka zółtego to już w ogóle potrwa wieki ale on się upiera bo ma takie widzimisie. ehh nie mam ochoty patrzec nawet na niego a juz nie wspomne o odzywaniu się :-(

reklama
ojjj dziewczyny z mojego nie zawsze takie zloto bylo :no:
musialo raz dojsc prawie do tragedii by sie opamietal
ale przynajmniej postawilo go to do pionu i od tamtego czasu odpukac

ale fakt, ze nie moge nazekac
moze dlatego tak mi dobrze tu w Uk
bo choc nie mamy nikgo z rodziny.. to mamy siebie
i to nam wystarcza

Mississ - przeciez musi miec powod czemu nie chce
na spokojnie

Tak napewno by sie im odechcialo po jednym dniu bycia kobieta... Bo my w porownaniu do nich pracujemy 24 na dobe. Praca, studia, dom, dzieci, gotowanie, sprzatanie itd. A oni ograniczaja sie do 8 godzin dziennie pracy i sa wielce zmeczeni.

mamolinka90 ile ja bym dała żeby mój G sie zamienił ze mną rolami ojj z czystą przyjemnością robiłabym to co on czyli NICCCCCC jesli chodzi o dom bo praktycznie go nie ma ale za to jak przylezie to powiem wam do rekordów ginesa za syf w ciągu 2 min. i jak tu nie dostać piiii.....

missiiss1301 cmokasek na pocieszenie będzie dobrze :*:* i pamiętaj jesteś jeszcze bardziej twardsza niż byłaś
echhh szkoda gadac o moim G juz to przemilczałam ale zabolało strasznie :(

chyba ze sobie kogos znalazł. jak go zapytalam czemu wczesniej chcial a teraz nagle nie to : misia przecież pracy nie mam ! jak tys sobie to wyobrażasz?! nie i koniec, z reszta jasiek jest jeszcze mały zobacz na twoja kuzynke drugie ma dopiero jak kuba skonczyl 4 latka i my tez tak zrobimy" tyle od niego usłyszałam zaraz go chyba zabije.... a jutro rzuce robote :-(

Limonka, miec faceta w domu to chyba gorzej nniz 4 dzieci... Ja mam to samo wysprzatam cale mieszkanie, a na drugi dzien jak wstaje to jest syf ( a wraca kolo 19 z pracy a wychodzi o 6) , wiec niewiem kiedy on ma czas , zeby tak nabalaganic ?!

Missi
nawet tak nie mysl, ze sobie kogos znalazl ! Musisz go przycisnac do mury i zeby podjal decyzje ostateczna, ale z porzadnym uzasadnieniem, a nie ze kuzynka czy ktos tam jeszcze to nie jest powod, nie mozna patrzec na kogos, bo my zyjemy swoim zyciem a nie czyims

Bozeeee, ratuj przed facetami ! :-) Mnie tez zawsze moj sie pyta za co sie obrazilam i co sie stalo, jakby mial zanik pamieci co sie wydarzylo dajmy na to 5 min. wczesniej... Niech medycyna idzie do przodu i zaczna przeszczepiac meskie mozgi !!!

reklama
Nie wiem dlaczego kobiety i faceci nie potrafia nadawac na tej samej fali, ja przynajmniej sie staram zrozumiec mojego, a moze on tez mnie rozumie, tylko,ze ja za duzo oczekuje, w koncu zapieprza na 5 etatach, bardzo kocha dziecko i chyba mnie tez, tylko zawsze pozostaje to ale...nauczylam go zeby nie balaganil, zeby opuszczal deske klozetowa, no i zeby wycieral kran po umyciu zebow, bo nie znosze zapackanego. Jak jeszcze mnie zapyli to mu wszystko wybacze :-)aj i pragne nadmienic, ze wybacze tylko do boli porodowych ha:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry