• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

lojej, gdybym ja patrzyla jak zyja inni to bym nawet nie myslala o 3 dziecku
ironiczne usmiechy z kazdej strony
jak my sobie poradzimy, przeciez to taki koszt
przeciez mamy parke po co jeszcze jedno (jakby parka to mialby byc jakis wyznacznik:wściekła/y:)

Missiiss - mi tez przed staraniem sie o Piotrule maz powiedzial, ze zaczniemy dopiero jak zmieni prace na lepsza..
moze faceci tak maja?
ale nie rozumiem czemu powiedzial tak, a teraz mowi nie :-(

reklama
zaraz z glodu jajko zniose
mam przerwe za 10 minut ;-)
dzisiaj zrobilam wielkie NIc :-) i jeszcze mi za to zaplaca

hehe, zastanawiam sie co koles z IT sobie o mnie mysli wertujac historie stron na ktore wchodze w czasie pracy:szok::-D

hej
Missiiss- :-(. Wyjaśnij mu co Tobie na śledzionie leży. Postaw na swoim!!!

Dziewczyny podpisuję się pod wszystkim co naskrobałyście na temat facetów! Tichulinka tylko ma jakiś egzotyczny nieosiągalny okaz:szok:.

To może i ja zatestuję 21, zobaczymy hehe

Piersi nadal bolą i co jeszcze dziwniejsze pojawił sie mleczny śluz. No i mam teraz zagwozdkę. Może faktycznie owu się przesuneła. Jak bym zaciążyła w tym cyklu to z wrażenia chyba bym się nogami nakryła heheh

tiluhna
jak sie zapytalam go dlaczego wczesniej chciał tznkilka dni temu czy nawet wczoraj to mi powiedział bo tak a teraz podchodze do tego powaznie. super!!!! normalnie genialny jest. szkoda ze jak długów narobił i ich nie spłacał i teraz jest w mig br czyli gorzej niz w biku to ku**a nie myślał o tym że teraz nie mozemy mieszkania kupić i dobrać kredytu czy tam domku przez niego nie możemy mieć własnego gniazdka tylko i wyłącznie swojego :angry: i jeszcze przez 3 lata nie bedziemy mogli bo 5 lat od splaty długów się tam widnieje a dwa lata temu załatwiłam z moją mamą że mu rozłożą tto na raty. i nagle się uczciwy i wspaniałomyślny tatuś zrobił. chyba się z nim rozwiode bo już mam go dosć. wiem że jestem okropna bo jak mi podpadnie to wyciągam wszystkie jego brudy i wtedy robi się taki mały. a to ze kiedyś innej dziecko zrobił to też zajebi**e o nim świadczy ehh mam już go dość po co ja w ogole z nim jestem.... maślany związek tylko jaśko chyba nas łączy... zero uczucia zero przytulenia jak ja się chce wieczorem przytulić to on tylko w jedno miejsce ręce pcha niech spada na drzewo!
ehhh wyżyłam się wybaczcie :zawstydzona/y: ide bo już siły nie mam na to wszystko i już wam nie zaśmiecam wątku

Missiiss - ojejku :-( tule mocno:-(

ja mysle, ze wy nie tylko na temat dziecka powinniscie porozmawiac tylko przede wszystkim porozmawiajcie o Was

jezeli jest az tak kiepsko to czy faktycznie teraz jest czas na kolejne dziecko i czy wlasnie z nim :-(
bardzo mi przykro, ze jest tak kiepsko

przemysl sobie wszystko

mamolinko - a masz jakas magiczna moc zeby 21.listopada byl juz jutro ??:-D:-)

wlasnie maz mi napisal, ze cora ma kolejny wysyp
i jak tu z nia jutro jechac do Londynu????
boshhh...
kto mi ja przygarnie jak ma taka ospe???
a jutro trzeba odebrac paszport Piotruli inaczej ze mna nie poleci :no:

Tiluchna chcialabym miec taka moc, zeby przyspieszyc czas, ale niestety :-( Musimy czekac jeszcze tydzien, ale jak pomysle, ze juz 3 za nami to wydaje sie, ze jeszcze tydzien jakos przezyjemy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry