tiluchna
Fanka BB :)
lojej, gdybym ja patrzyla jak zyja inni to bym nawet nie myslala o 3 dziecku
ironiczne usmiechy z kazdej strony
jak my sobie poradzimy, przeciez to taki koszt
przeciez mamy parke po co jeszcze jedno (jakby parka to mialby byc jakis wyznacznik
)
Missiiss - mi tez przed staraniem sie o Piotrule maz powiedzial, ze zaczniemy dopiero jak zmieni prace na lepsza..
moze faceci tak maja?
ale nie rozumiem czemu powiedzial tak, a teraz mowi nie :-(
ironiczne usmiechy z kazdej strony
jak my sobie poradzimy, przeciez to taki koszt
przeciez mamy parke po co jeszcze jedno (jakby parka to mialby byc jakis wyznacznik
)Missiiss - mi tez przed staraniem sie o Piotrule maz powiedzial, ze zaczniemy dopiero jak zmieni prace na lepsza..
moze faceci tak maja?
ale nie rozumiem czemu powiedzial tak, a teraz mowi nie :-(

i jeszcze przez 3 lata nie bedziemy mogli bo 5 lat od splaty długów się tam widnieje a dwa lata temu załatwiłam z moją mamą że mu rozłożą tto na raty. i nagle się uczciwy i wspaniałomyślny tatuś zrobił. chyba się z nim rozwiode bo już mam go dosć. wiem że jestem okropna bo jak mi podpadnie to wyciągam wszystkie jego brudy i wtedy robi się taki mały. a to ze kiedyś innej dziecko zrobił to też zajebi**e o nim świadczy ehh mam już go dość po co ja w ogole z nim jestem.... maślany związek tylko jaśko chyba nas łączy... zero uczucia zero przytulenia jak ja się chce wieczorem przytulić to on tylko w jedno miejsce ręce pcha niech spada na drzewo!
ide bo już siły nie mam na to wszystko i już wam nie zaśmiecam wątku