• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli doslownie :-) ja mam tak samo po caly dniu jestem tak padnieta ze klade glowe na poduche I spie hehe...a w dzien to bym mogla albo chociaz odrazu jak dzieci zasna a tak to moja mama jest... Wiec rano nie zabardzo bo dzieci bo dzieci co chwile do sypialni wpadaja...w dzien to albo m w pracy a jak nie to mama w drugim pokoju... Wieczorem zmeczenie I checi znikaja :-(
A tak to dzieci w przedszkolu I jak m ma wolne to mozna hehe.

Myslisz ze nie wytrzymam ;-) a zaklad hahahahahaha
A ja nie lubie przegrywac hehehe.
Ale szczerze powiem ze jeszcze nie zatestowalam... Jak tak dalej pojdzie z moimi stadankami to wkoncu dojde do etapu ze bede testowac w dniu @ lub wcale hehehehe

Alex do mnoe mowi mamo dasz mi 2 jablka, a ja mowie musi sie w brzuszku poukladac (po obiedzie) a on tak . Brzuszku chce Ci sie dwa jablka ?? ... Brzuszek na to :tak... I Alex: widzisz mamo brzuszek chce.
albo przychodzi I mowi mamo sprawdz czy mi sie w brzuszku poukladalo... Wtedy ja glaszcze jevo brzuszek I mowie oj tu z prawej strony musi sie jeszcze poukladac :-) a on taki zadowolony ze juz sie polowa ulozyla hahaha:-)
Dziwi mnie to ze jeszcze 5minut temu przy obiedzie stekal ze juz nie moze... I od razu wola jablko I loda hehehe.
Chociaz co ja sie dziwie ja taka sama bylam hahaha... Zreszta do tej pory mi troche zostalo hehehe.

Pani w przedszkolu dzis pochwalila Alexa ze bardzo ladnie sobie radzi juz po angielsku, ze dzis z nim rozmawiala I byla zdziwiona jak ladnie odpowiadal zdaniami I jak ja rozumial :-)

A Viki nie chcial zostac w przedszkolu... Rozplakal sie, ale pani mu spiewala twinkle twinkle...u nas gwiazdko gwiazdko swiec nam swiec. Viki zna polska wersje, a angielska do polowy...ale ten sam rytm I sie uspokoil. I tak fajnie bo zagladalam przez szybki I Viki na podlodze lezal I plakal, a Pani polozyla sie kolo Victorka I go glaskala I spiewala az sie uspokoil.
Mowila ze pozniej juz bylo w pozadeczku :-)

reklama
Zaadaptuje sie:) spokojnie:tak:

Sluchaj Agatko - chcesz to testuj:) ja tez bym testowala
ja juz nawet dzisiaj bym sikala majac tyle testow
wyjdzie fajnie, nie wyjdzie trzeba czekac dalej i tyle

znowu mi minka wariuje, tym razem usmiechnieta;-)

Akuku - ja na prawde mam wrazenie ze tym razem ci sie udalo
:-D

:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczynki,

jako ze macie wiecej doświadczenia w staraniach, to proszę doradcze mi
Wczoraj lekko mnie brzuch pobolewal, tak jakby na jajnik i cały weekend miałam ochotę na sex. Więc wieczorem zrobiłam sobie testy owu, mimo, ze miałam wczoraj 8 dzień cyklu. I wyobraźcie sobie, ze mi wyszedł pozytywnie. Dzisiaj tez wyszedł pozytywny. Czy to możliwe, żeby tak wcześnie wyszedł test przy 30- dniowydh cyklach? Rzadko mam odchyleńia od 30 dni. A może są rownież jakieś inne powody, jakieś zaburzenia, które mogą spowodować, ze test wyszedł pozytywnie? Doradzcie mi coś, co to może być?

Akuku testuj jutro bo ja to do was zagladam i ciagle czekam na wiadomosci od was :)

Karola nic sie nie boj II kreseczki kiedys w koncu wyjdą :blink:

Tili bidoku maly nie wyrzyty:* czekam na Twoja owuli &&&

a po za tym to piekny pociag dziewczyny

Witajcie Dziewczynki,

jako ze macie wiecej doświadczenia w staraniach, to proszę doradcze mi
Wczoraj lekko mnie brzuch pobolewal, tak jakby na jajnik i cały weekend miałam ochotę na sex. Więc wieczorem zrobiłam sobie testy owu, mimo, ze miałam wczoraj 8 dzień cyklu. I wyobraźcie sobie, ze mi wyszedł pozytywnie. Dzisiaj tez wyszedł pozytywny. Czy to możliwe, żeby tak wcześnie wyszedł test przy 30- dniowydh cyklach? Rzadko mam odchyleńia od 30 dni. A może są rownież jakieś inne powody, jakieś zaburzenia, które mogą spowodować, ze test wyszedł pozytywnie? Doradzcie mi coś, co to może być?

jeśli nie zbliżająca się owulacja to PCO,bo nic innego nie przychodzi mi do głowy,ale widzę że niedawno poroniłaś...?! może to jakieś zachwianie w hormonach...

smerficzku
z Tili jedziecie na jednym wózku :-) w najbliższym czasie karola z Akuku testują a potem Wy będzieci :-)

Agawa. Ja mysle.ze wczesnien owu masz I szybciej @ przyjdzie. A mierzysz temperature ?? To by potwierdzilo.

Tilli oj ja bym dzis zatestowala, ale zeby tego nie zrobic zrobilam sobie kawe tzn. Inke ale latte...i dzis musze wytrzymac a jutro zatestuje pod warunkiem ze tempka nie spadnie :-)
Fajnie ze chociaz Ty wierzysz w moja ciaze hehe...bo ja juz trace nadzieje.

reklama
akuku kuku ja też wierze w Twoja ciaze :):):)

Tili u mnie sytuacja na razie sie uspokoila skonczyly sie te cholerne badania jutro wizyta u ginekologa ktory zapewne mi wprowadzi luteine w zycie... czekam na okres i w sumie to dzisiaj powiinien przyjsc ale go nie ma.... buuu ...zlosci.... mam nadzieje ze wystarczaja sie zabezpieczalam ;p haha .... a ja bede owulowac ttak serio serio dopiero gdzies za 3 miesiace i wtedy bede wlasnie w ten dni celowac;D a potem bede testowac a potem to mnie wpakujecie do pociagu i bede sobie z wami jechac ;D a w tym po ciagu to juz na mnie bedzie czekac Akuku , Tlusia ,Karola , Anebelka ,Emalia i reszta kobitek ;D

A teraz wrocilam od dentysty i musze miec leczenie kanalowe ;( i mnie troszke zabek cmi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry