tilli
jak to w akcji ?? nie ja przy tobie sie bede wstydziła

nie będe się ośmieszała haha ;-) ty mnie zostawisz tam u tej nancy i sobie pójdziesz na zakupy a ja tam już się z nią dogadam :-) uszy ci zwiędn jak posłuchsz jak kalecze. a sowoją drogą pamiętam jak w liceum miałam czytać jeden tekst i tam było napisane że szkoci zapuszczają sobie swoje brody po coś tam a ja to przeczytałam że: szkoci zapuszczają sobie swoje ptaki ...

przy całej klsie na głos i nikt oczyiście się nie skapnął dopóki nauczycielka nie zaczęła się smiać i mi nie przetłumaczyła

do tej pory mam problem z tymi dwoma słowami są tak podobne i różnią się minimalnie w wymowie ale jak już je powiem t się od razu orientuje że się mówie ;-)
to napisz administrator z reszta jak Ci będe przesyłała cv to po polsku i angielsku prześle co byś nie musiała się domyślać o co mi chodziło ;-) a co do corby to rzeczywiście widziałam oczami wyobraźni dużo zieleni, ławeczek do siedzenia i park jeziorko dokoptuje też jak są

ale fajnie

zmiana otoczenia dobrze mi zrobi

w ogóle u nas dzisiaj taki słoneczny dzien był-cały, normlnie extra tylko wystawałam pod drzwiami iłapałam promienie. cholercia człowiek to inaczej całkiem myśli a nie jak jest tak szaro buro iponuro
to już nie wspomne ile ja czekam i ile bym sie musiała naczekać jeszcze
karola twój wykres już pięknie wygląda więc kciuki trzymam też i akuku &&&&&& to jak 8 marzec testujecie ??