• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
tilli
no i gitara pasuje mi to :) ja tam się nie boje, żeby tylko do mnie nie krzyczeli że po co ja tu przyjechałam skoro dobrze angielskiego nie umiem :-D bo zapadne sie pod ziemie i mnie nie znajdziesz ;-) nie no a tak poważnie bardzo jestem ciekawa jak mi angielski wypadnie ale zaczynam się bać po tym jak opowiadałaś że ty po studiach angielskich i w po wylądowaniu w uk miałas problem z rozumieniem to ja to już chyba w ogóle kosmos. no ale zobaczymy jak to będzie...

a z tymi szkockimi ptakami to nigdy nie zapomne :-) w sumie to coś w tym jest pewnie dlatego tak powiedziałam bo mi się skojarzyły od razu spódniczki ich i to że ponoć nie noszą majtek pod kiltami i oczywiście missiiss o ptakach pomyślała :-D

karola
no to jak test zrypie humor to mąż szybciutko poprawi i będzie git a jak będzie pozytyw to jak będzie pięknie 2 niespodzianki na raz!! i myśle że tak właśnie będzie :tak:

Missiiss - ptaki rulez :-D:-D ale takie 'przekaslawienia' to na porzadku dziennym:-D
mnie do tej pory lapia na czyms
np. u mnie koles w pracy Hugh ma ksywe Shug, a zdrobniale Shuggy
no a ja na poczatku nie uslyszalam dokladnie wolam do niego 'shagging' :-p:-p
no to sie popatrzyli na mnie jak nie wiem a ja ' no co????' a oni wiesz co powiedzialas?
no i poznalam znaczenie angielskiego shagging :-D:-D
czyli - pieprzyc sie :-D:-D

i takim pozytywnym akcentem
dobranoc :D

tilli
haha coś w tym jest że polki to myślą jak nie o ptakach to o sexie :-D akurat przekręcamy na tą strone na jeden temat :-D

boże mój syncio pociąg nasz zobaczył i masakra wchodzi mi na lapka prawie :)

dobra lece się ubierać i spadam do pracy i jaśka do żłoba. miłego dzionka !!!:tak:

Missiiss -LOL
no pociag faktycznie dziala:-D na moje pociechy tez

sluchajcie mam pytanie do uzywajacych testow owu
czy u was tez jest druga kreska widoczna caly czas? blada ale jest?
czy jak jest negatywny to macie tylko jedna kreske
bo ja dzisiaj zaczelam testy owu robic i jest druga kreska jakies 2 odcienie jasniejsza
wiem ze negatywny ale staram sie wychwycic czy to dlatego ze owu sie zbliza czy tak zawsze jest
bo ja nie wiem jak to jest tak wczesnie na poczatku cyklu

no i my dzisiaj zaliczylismy numerek rano a ja potem mysle sobie - ooo fak
i jak ja teraz sprawdze jaki sluz???:baffled::baffled:

a ogolnie czuje sie fatalnie, jakas taka zestresowana i bardzo zmeczona :(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje Ci Smerfiku baaaaaaardzo:tak::tak:

okej, lece do pracy
wiem, ze jedna rzecz wczoraj sknocilam
uzmyslowilam sobie kiedy bralam prysznic rano
i jakos mi sie nie chce isc bo wiem, ze beda pyszczyc:-p

Nowe wątki