Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja chce jechać do uk a nie chce mieć teraz dziecka a ten mój łeb głupi mi ciągle gada sex sex sex sex!!!!!! oszlaeje za chwile 

w ogóle to pająków nie widać bo jest sieć pajęczyn ale to są te takie cieniutkie więc mi aparat w telefonie ich nie uchwycił. To może pozwólcie że was oprowadze
na wprost widzimy mega zardzewiony kibel czego się nie da doczyścić a na prawo gdzie widać bramke jest zejście do piwnicy więc jeśli kiedyś jakiś dziadek z budynku łaskawie sobie światła nie zapali i pójdzie do piwnicy to mnie przyłapie w pozycji na małysza
no także wygódke ogólnie mam oszałamiającą i kiedyś walczyłam zeby ją wyczyścić ale się nie dało i już się nawet za to nie biore. na tym kiblu w ciągu 7 miesiący mojej pracy załapałam 3x zapalenie pęcherzą zimową porą przy -15 stopniach oczywiście piździło tam i na korytarzu i jak to z piwnicy po tylko niemiłosiernie.