• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
anabelka na ulotce wit. B6 było napisane, że dawka lecznicza to do 200 mg / dobę. Ja przez pierwszy cykl brałam 3 tabletki / dziennie czyli łącznie 150 mg. W tym cyklu biorę już mniej bo biorę jedną tabletkę i w sumie czegoś innego bo taki zestaw Magnez i wit. B6.

nie jestem lekarzem i nie znam się ale wychodzi na to, że albo zniknięcie plamień i branie wit. B6 zbiegło się w czasie i to zwykły przypadek albo rzeczywiście coś to pomogło. :confused:

akuku powodzenia jutro!!! ja już sama nie wiem, siknąć jutro czy się wstrzymać już do tego 8.03?

Tili ja miałam te testy z ebay kupione i mi zawsze lekka 2 krecha.wychodzila -one chyba teZ bardzo czule są, ale jak juz się zbliżała owu to krecha ciemną a potem 2 takie same mi się nawet udało raz wyłapać więc chyba zaleŻy jakiej czułości masz testy

Ja wiem że pociąg się zapelni zaraz któras dołączy ;))) karola czuje fasolke na końcu tego wykresu ! Oh yeah :D,

Akuku ciekawe jak tam u Ciebie z progesteronem, wykresik masz także obiecujacy

Dmucham tempki do góry! :)

Die-dobrze powiedzialaś we wcześniejszym poscie my zawsze juz będziemy się martwić od samego początku, dobrze że wszystko w porządku z fasolinka i się wyjaśniło że dzidzia jedna :)

Karola ja sie wstrzymamm chyba do 8 z testowaniem :-) a Ty jak.chcesz to testuj jutro:-)

Miciurka no wyglada ladnie w porownaniu do poprzednich...
Max 8-9 powinna przysc @

Wiec zobaczymy juz duzo czasu nie zostalo.
Kurcze jak ja bym chciala by sie udalo by to co mowicie bylo prawda.

hej a mnie strasznie boli prawy jajnik od wczoraj i nie wiem dlaczego?????zaczynam sie martwic, normalnie jak siadam, albo naciskam na brzuch boli :(

u mnie jutro będzie 14 dpo jeśli liczyć od pierwszego skoku i 11 dpo wg ovufrienda.

zobaczę jutro rano ale pewnie mnie strach dopadnie i nie zatestuję :zawstydzona/y:

kasoku mnie tak strasznie bolał jajnik jak miałam w nim aż 12 pęcherzyków i nic nie pękło no ale u Ciebie to raczej nie jest to bo przecież owulka była.

hej

weźcie mnie tłuczkiem lejcie po głowie ile wlezie!!!!! pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! ja chyba mam dzisiaj dzień płodny bo wczoraj test owu był ciut ciemniejszy a dzisiaj od rana mega mnie zalewa . mój mąż się dzisiaj w nocy do mnie znów dobierał ale byłam w półśnie tzn spałam ale mnie obudził więc zabrałam tyłek i poszłam spać dalej :-D ja chce jechać do uk a nie chce mieć teraz dziecka a ten mój łeb głupi mi ciągle gada sex sex sex sex!!!!!! oszlaeje za chwile :szok:

tilli
ja zazwyczaj miałam tą drugą kreche ale bardzo jasną a jak się owu zbliżała to właśnie miałam ciemniejszą albo taką samą.... w ogóle mam testy w torbie zaraz se w pracy w kiblu sikne. a zrobie wam fote mojego kibla w pracy tylko się nie przeraźcie i nie bójcie że te wszystkie pająki do was przylezą :-D

humor mi dopisuje ale walcze w sobie jak nie wiem.... moze sobie kupie dzisiaj bilet to mi przejdzie ;-)

przepraszam za niesmaczne zdjęcia ale już dawno z moimi żalami chciałam się z wami podzielić :-D w ogóle to pająków nie widać bo jest sieć pajęczyn ale to są te takie cieniutkie więc mi aparat w telefonie ich nie uchwycił. To może pozwólcie że was oprowadze:-D na wprost widzimy mega zardzewiony kibel czego się nie da doczyścić a na prawo gdzie widać bramke jest zejście do piwnicy więc jeśli kiedyś jakiś dziadek z budynku łaskawie sobie światła nie zapali i pójdzie do piwnicy to mnie przyłapie w pozycji na małysza:-D no także wygódke ogólnie mam oszałamiającą i kiedyś walczyłam zeby ją wyczyścić ale się nie dało i już się nawet za to nie biore. na tym kiblu w ciągu 7 miesiący mojej pracy załapałam 3x zapalenie pęcherzą zimową porą przy -15 stopniach oczywiście piździło tam i na korytarzu i jak to z piwnicy po tylko niemiłosiernie. mój k2.jpgmój kib.jpg

musiałam się podzielić tym wybaczcie ;-)

reklama
Missiiss no ja bym powiedziala to dzialas, ale wiem ze teraz jest wazniejszy wyjazd puki co :-)
Kurde wiec moze nie bede nic mowic :-)

Co do kibelka, to mozesz gdzies to zglsocic ?? Kurde ja bym wolala sie na trawke zalatwic i licsciem podetrzec :-P
Kurde masakra , serio....

Dziewczyny trzymajcie kciuki by moja tempka jutro nie spadla, ale jak ma spasc to lepiej jutro niz pojutrze, bo jak jutro nie spadnie to bede miec niepotrzebna nadzieje :-( a po co ?
Wiec juz nie moge sie doczekac az sie poloze spac dzisiaj :-)
Wczoraj juz o 21.30 poszlam spac :O masakra jakas normalnie :-P

Karola to testuj jutro jak noc nie wyjdzie to 2 dni pozniej :-)
Hmm moze i ja jutro zatestuje ??
I tak sie dziwie ze dzis wytrzymalam :-P :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry