• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku
spokojnie, ja też się tak wkurzam na ten swój zwis i mega rozstępy po ciaży :/ i waga moja też za duża jak na 170 cm.... no ale co poradze ? mi osobiście dukan pomógł troche był oszukany ale działało natomiast przy starankach to chyba Ci nie polecam. z resztą ja ćwiczyłam jeszcze na nim a nie można dużo się wysilać.
szkoda że blisko tilli nie mieszkasz to byśmy we trzy ćwiczyły i pobiegały :tak: ja zamierzam jechać do uk na wczasy odchudzające przynajmniej do wagi żeby ważyć te 68 - 70 to będe juz zadowolona :tak:

tilli
hmmmm ciekawe, w sumie to pomidorówka to moja ulubiona zupa ale nie wyobrażam sobie kompletnie puszkowej :) no ale spróbuje czemu nie ;-) ale kojarzy mis ię to z rozrobionym przecierem pomidorowym bleeeeeee :-D

w ogóle któraś z was jadła pierogi z jabłkami ?? jezu jakie są mega pyszne !!! :-)

akuku
jutro testujesz?? ty karola też prawda !!! oj jutro będzie fasolkowo :) a i jeszcze kasoku jakoś też nie?? :-)

reklama
Missiiss ale ja wiem jak wygladam I zle.mi z tym :-( tylko wkurza mnoe to ze co chwile.ktos mi cos powie... Ehh

Nie wiem czy zatestuje zalezy jaka bedzie tempka...

daj przepis na te pirogi z jablkami nigdy nie jadlam.

Ahh nie wazne ...

eee no dobra to czekajcie jeden dzien jeszcze ja nie namawiam :)

akuku
farsz robisz jak do szarlotki :) tylko cukru daje do każdego pieroga po łyżeczce. a i jak jabłka przygotujezsz z cynamonem i cukrem waniliowym to najlepiej je odcisnąć z soku. i gotujesz normalnie jak pierogi :) sa świetne zczególnie ze smietaną lub jogo naturalnym :) lekkie i pyszne na gorące dni jak znalazł będą :) i nie martw się ja się wkurzam non stop na swój wygląd. chciałabym schudnąć ale nie potrafie bo tak mnie ciągnie do słodkiego ze masakra. jak czegoś nie zjem to mnie nosi tak że mam ochote walnąć głową w ściane... poważnie. i już mam dość swoich wałków ale co ja poradze jak ja musze jeść bo mnie tak korci... a metformax który mi lekarz przepisał jeszcze pogarsza a nie pomaga....

Mississ nie chce cię 'pocieszac' ale ja znam tylko osoby ktore przytyly za granicą min 5 kg włącznie że mna to chyba od tych dobroci haha ale nie mowie jak się ma zawzięcie to da radę coś zrzucić, mnie te akurat 5 kg to nie rusza bo i tak niedowage miałam dużą, to co juz wymyslilas kiedy powiesz szefowi? Kiedy ten bonusik dostajesz z pracy, wykorzystaj wolnego itd trochę żeby potem cie nie oszukał albo co... :/ a ten 'kibel' (za mile słowo jak na te warunki!) to straszna tragedia!!

No jutro tutaj wpadam z samego rana patrzeć na wasze temperaturki laseczki :)! A testować to chyba dobry pomysl na 08.03 ;)) akurat prezencik będzie

Ps. Karola tyle serduszek na 1 wykresie jeszcze moje oczy nie widzialy hahah ;)))

Kasoku chyba rozporzadzasz tam w domku i czuwasz nad remontem co ? ;) bo coś cichutko siedzisz!

Ostatnia edycja:
Tilli Ty zwariujesz ?? Ja zwariuje... Nie bede robic bo wyjdzie negatywny a po co mam soboe wmawiac. Za dwa dni @ przyjdzie, no chyba ze faza lutealna sie wydluzyla....

reklama
Dzien dobry!!!:)
tetsujeta czy jutro! jutro dziewczyny ja czuje ze jutro musicie zatestowac OBIE!!!!

Karola- napisalam Ci pod wykresem :*
Akuku- wykres mi sie podoba- trzyma sie ładnie stabilnie nad linią tempek niższych...czekaj cierpliwie do jutra- i jesli chcesz zatestuj, jesli nie czekaj do tej ew. @ ....trzymam mocno kciuki!!!!

Tilucha zanglikanizowalas sie!!!! zupa z puszki bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (nawet jak jest smaczna to bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) :D w niemcach to samo- zra ***** z puszek, proszkow i w ogole jakas maaaaaaaaaaasakra:P niezgermanizuje sie ! o nie! nie bedzie niemiec...karmil mnie puszkami bla bla bla:) ale wiadomo od czasu do czasu nie robiąc chałasu kazdy sie skusi:P

Akuku
kochana moge Ci podac rękę:P moja mamulka robi dokladnie to samo- jest o 10 cm nizsza odemnie, duuuzo grubsza i ciagle mi mędzi ze bym schudla- dobra ja nie jestem moze szczupla- ale tez no nieprzesadzajamy- widzialyscie moje zdjecie- mam troszke cialka no ale kuwa...a ona ciagle- wziela bys sie za siebie, walki masz, brzuch masz...a sama jak kotlet wyglada:P olewam... postaraj sie tez ja olac- w dupe z tym! ale ejsli sama sie zle czujesz ze soba to juz inna sprawa- ja czasem miewalam takie chwile- i wtedy sie mobilizowalam do chudniecia...ale ogolnie- jestem kulka i sie lubie taką! jak to sie mów...i'm sexy and i know it!!!!! :D

Missis pierogi z jabłkami?????? nigdy nie jadlam- nie przepadam za potrawami na słodko...ale moje dziecko uwielbia i chyba jej zaserwuje - bo my (znaczy ja) pirogi robimy dosyc czesto tylko ruskie najczesciej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry