Akuku
Fanka BB :)
Die ja poczekam chyba do 10 z testem... Tzn. 9 powinnam dostac @ najpozniej..wiec nie wiem czy jutro zatestuje.... Jeszcze jakby tempka rosla ale ona jest na nizszym pulapie wyzszych temperatur. Troche mnie to doluj.
Jesli chodzi o moj wyglad to nienawidze sie takoej jaka jestem... Nienawidze mojego brzucha ramion I wiele by wymieniac... Ale probuje I probuje a przynosi to odwrotny efekt :-(
Nie jem duzo wiec ucinac kalorii nie ma.co :-(
Chyba ze glodowka co tez da efekt na chwile :-(
Nie eiem co robic jak teraz sie nie udalo pojde do lekarza I powiem jaki mam problem.
Moja mama gruba nie jest ale od zawsze moze jesc ile wlezie po nocach je I jezzcze w jocy sie budzi na jedzenie... Ja niestety nie odziedziczylam przemiany materi I fizjonomi po matce tylko po ojcu.
I nic na to nie poradze...
Jesli chodzi o moj wyglad to nienawidze sie takoej jaka jestem... Nienawidze mojego brzucha ramion I wiele by wymieniac... Ale probuje I probuje a przynosi to odwrotny efekt :-(
Nie jem duzo wiec ucinac kalorii nie ma.co :-(
Chyba ze glodowka co tez da efekt na chwile :-(
Nie eiem co robic jak teraz sie nie udalo pojde do lekarza I powiem jaki mam problem.
Moja mama gruba nie jest ale od zawsze moze jesc ile wlezie po nocach je I jezzcze w jocy sie budzi na jedzenie... Ja niestety nie odziedziczylam przemiany materi I fizjonomi po matce tylko po ojcu.
I nic na to nie poradze...