• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die ja poczekam chyba do 10 z testem... Tzn. 9 powinnam dostac @ najpozniej..wiec nie wiem czy jutro zatestuje.... Jeszcze jakby tempka rosla ale ona jest na nizszym pulapie wyzszych temperatur. Troche mnie to doluj.
Jesli chodzi o moj wyglad to nienawidze sie takoej jaka jestem... Nienawidze mojego brzucha ramion I wiele by wymieniac... Ale probuje I probuje a przynosi to odwrotny efekt :-(
Nie jem duzo wiec ucinac kalorii nie ma.co :-(
Chyba ze glodowka co tez da efekt na chwile :-(
Nie eiem co robic jak teraz sie nie udalo pojde do lekarza I powiem jaki mam problem.

Moja mama gruba nie jest ale od zawsze moze jesc ile wlezie po nocach je I jezzcze w jocy sie budzi na jedzenie... Ja niestety nie odziedziczylam przemiany materi I fizjonomi po matce tylko po ojcu.
I nic na to nie poradze...

reklama
Die mialam badane ok. Rok temu I nyby bylo ok...wiec juz sama nie wime co to ale na pewno nie z przejedzenia...
Nie kem fastfoodow zadnych gotowcow. Malo ziemniakow I bar da o zadko...malo smazonego bardziej na parze... Nie wiem

Mississ nie chce cię 'pocieszac' ale ja znam tylko osoby ktore przytyly za granicą min 5 kg włącznie że mna to chyba od tych dobroci haha

Ps. Karola tyle serduszek na 1 wykresie jeszcze moje oczy nie widzialy hahah ;)))

racja, ja przez 3 miesiące pobytu w Anglii przytyłam 10 kg!!! wszystko przez tosty z cheddarem albo tosty z Nutellą :-)

ja sama jestem w szoku jak widzę swój wykres i te serduszka, hehe. To nie może iść na marne, coś z tego musi być!!!!

Wlasnie zauwazylam brazowe plamienia wiec test sie nie myslil :-( tempka jutro spadnie... W doope z tymi starankami... Ehh
Do mamy sie nie odzywam I wszystko do bani dzisiaj :-(

Jedyne co mnie dzis cieszy to to ze moj synus Victorek wszedl dzis do przedszkola I jak zobaczyl Emily to zlapal ja za raczke I tylko dal buziaka... Nie bo wyrywania marudzenia tylko pieknie zostal jjestem baardzo dumna.

Dziewczyny ja mam dosyc tych staran serio :-( plakac mi sie chce... W doope z ta temperatura... Jiz nawet nie pokazuje zblizajacej sie @ :-( :-(

Akuku- kochana, nie smutaj. Dziś masz zacząć robić badania? To juz jakis dobry znak, będziesz wiedziała na czym stoisz i co dalej robić. Nie przejmuj się, odpuść mi to pomogło. My dwa lata o Jaśka walczyliśmy i wiem że u mnie był problem bo bardzo chciałam, bardzo i sie nie udawało. Ciągły stres i jak piszesz "wieczne" zachowywanie się jakbyśmy nosiły fasolkę nie sprzyja poczęciu. Trzeba uważać na siebie jednak dać odpocząć głowie, sercu i całemu organizmowi. Zrób sobie latte, zjedz coś dobrego:-) Trzymam kciuki!!!

Akuku ech, sama nie wiem co mam napisać... w sumie to chyba nieważne co napiszę bo jak się ma taki humor to nie wiele pomaga...

życzę Ci dużo wewnętrznej siły i determinacji by walczyć z przeciwnościami losu!

mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie ale gdyby to porób może od nowa wszystkie badania bo jak tak napisała Die, nadwaga i problemy z zajściem to może być właśnie tarczyca, a jaki miałaś ostatnio wynik TSH?

a hormonki inne robiłaś? bo kurcze 2 słodkich dzieciaczków a teraz 1,5 roku starań i nic :-( z tego co się orientuję to już po roku nieudanych prób lekarz powinien skierować kobietę na wszystkie badania, hormony, drożność jajowodów, sperminiki u factea itd.

Krowko latte wypilam, bule zjadlam I nie pomoglo :-( :-(
Nie wiem juz nic :-(
Jesli chodzi o badania to ja mialam w 22dc progesteron badany I zaraz zadzwonie spytac co wyszlo... A tak to narazie zadnych badan chyba robic nie chca :-( mowila ze jestem mloda I nie trzeba ... Zobaczymy co powie, niech sie @ rozkreci I zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry