• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tili a gdzie ta Twoje owulacja :-) bo Ci śluzu braknie :-)

Akuku przykro mi,teraz to chyba powinnaś coś więcej przebadać,progesteron badałaś w 22dc tak ? powinno się 7 dni po owuacji,czyli nawet dobrze,szkoda że w 23 nie badałas bo może by się coś okazało bo plamiłaś,może opadł wtedy ale nie na tyle by wystąpiło większe plamienie...ale w sumie brudzenie ciemne to nic z świeżości więc ew mikroporonienie nie mogło to być...dobrze że temperatura dzisiaj spadła,lepsze to niż czekanie na niewiadomo co.

Ja czekam do 20 marca na okres a potem będę miała wywołany,póki co lekarz pozostawia mój organizm by miał szanse podjąć jakąś decyzje :-) ale bez wątpienia mam cykl bezowulacyjny

reklama
Nie wiem czy ktoras z was ogladala moze dzieki bogu juz piatek ?? Kabaret na zywo co piatek na 2 polecam tak sie dzis usmialam ze az mi lzy lecialy I gardlo sciesnelo hahahaha
Najlepszy byl ostatni skecz.

ostatnie słowa Tuska- "co Prezes tutaj robi?" no myślałam, że padnę ze śmiechu...

u mnie testu nie będzie kochane, wczoraj wieczorem pojawiło się plamienie a w nocy przyszła @.

ale powiem Wam, że cieszę się bo wreszcie to przypomina normalny cykl i chyba nawet owulka była, juuuupiiii!!!!!

tylko poradźcie mi, jeśli @ przyszła dziś w nocy to owulka była 22 dc czy jednak za pierwszym skoku czyli 19 dc?

Zrobilam test ale z trzeciego sikania tylko wczesniej nic nie pilam I jest slabiutka kreska...tylko test innej firmy ale tez paskowy...
Brzuch I plecy przestaly bolec calkowicie znowu... Kurde moj organizm sie ze mna bawi.

akuku jak jest krecha i @ nadal nie ma to nic tylko się cieszyć kochana!!!!!

siknij jutro rano z pierwszego moczu, może z dnia na dzień kreseczkę będzie lepiej widać!

AKUKU mialas zrobic slowny test :wściekła/y::-D teraz znowu bedzies myslec co i jak:dry:

Anabelko :-p w koncu sie pojawi:-D mi to tam wsio rybcia, jak nie teraz to za tydzien, jak nie za tydzien to za dwa:sorry:

Karola - ciesze sie , widze ze masz podejscie jak ja w poprzednim cyklu:tak::-D
trudno ze ciazy nie bylo ale cykl sie skrocil z 50 na 35 dni:tak: a to juz jest krok do przodu
nie mialas plamien, mialas owu, ladna temperatura
cud miod i malinki:tak::tak:

Anabelko - aby szybko przyszedl @ a potem owulka:tak:

Ostatnia edycja:
ostatnie słowa Tuska- "co Prezes tutaj robi?" no myślałam, że padnę ze śmiechu...

u mnie testu nie będzie kochane, wczoraj wieczorem pojawiło się plamienie a w nocy przyszła @.

ale powiem Wam, że cieszę się bo wreszcie to przypomina normalny cykl i chyba nawet owulka była, juuuupiiii!!!!!

tylko poradźcie mi, jeśli @ przyszła dziś w nocy to owulka była 22 dc czy jednak za pierwszym skoku czyli 19 dc?

a po co odejmujesz z tempki jak zmierzysz o innej porze ? ileś tam jest granicy,chyba godzina czy 1,5 to nie odejmuj bo ja o 5:30 mam tyle samo co o 7 po wstaniu więc jak zmierze później akurat w tym cyklu mi się nie zdarzyło ale w poprzednim to nie odejmowałam.
Wogóle nie widać gdzie jest u ciebie podstawowa temperatura ciała bo więcej masz poza tym co zaznaczyłaś jako niższe,ale wg mnie na 100% 22dc bo 23dc skok i tak się utrzymywało ładnie,szkoda że nic nie pisałaś o śluzie pomiędzy pierwszym a drugim skokiem bo to tez dużo wyjaśnia,po owulacji powinien zrobić się lepki i białawy,ale tak jak masz zaznaczone jest ok,faza lutealna miała 11 dni.Ale fakt w porównaniu do inncyh to cykl był ładny,jakbyś nie poodejmowała tych temperatur to by jeszcze ładniej i konkretnie wyglądał

Anabelko nie moglam na zdjeciu chwycic:-( ale ja I tak mysle ze @ przyjdzie...

na pocieszenie zrobilam dzis rafaello :-) ktos chetny?? Zapraszam :-)
Wieczorkiem chyba znajomi przyjda.
Obiad zrobilam posprzatalismy chatke na blysk I zaraz wychodzimy.
Dzieci tez sprzataly :-) umyly lustro I kurze u siebie w pokoju :-) slodziaki moje :-)
Myslalam ze jak sie poruszam to @ szybciej przyjdzie a tu nadal cicho...

Dobra smigam do pozniej.

reklama
a po co odejmujesz z tempki jak zmierzysz o innej porze ? ileś tam jest granicy,chyba godzina czy 1,5 to nie odejmuj

anabelka ale ja nic nie odejmuję... :confused:

mierzę codziennie o godz 7 rano i taką tempkę wpisuję... czasami dla ciekawości mierzyłam jeszcze o 9 i pisała mw komentarzu jaka jest potem w ciągu dnia... chyba się żle zrozumiałyśmy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry