• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola jak tak patzrylam na ten Twoj wykres to mozliwe ze masz za krótką II faze? no ale po jednym pomiarze ciezko stwierdzic- zobaczymy co bedzie teraz- ja mialam zalozenie zeby mierzyc tempke 3 miesiace- zeby miec obraz cyklu- no zaszlam w pierwszym z pomiarem- prawdopodbnie przypadek, ale mysle ze warto potraktowac mierzenie (3 miesiace) jako obserwacje i przygotowanie do własniwych staran- mam nadzieje ze u Ciebie juz teraz beda sie slicznie pokazywac owulki i cykle sie wyreguluja!

Akuku- świetnie że wychodzis- a o rafaeollo nawet mi nic nie mów bo własnie mam ślinotok....:P i na spokojnie czekam z Toba co los przyniesie:)

reklama
Die ja mierze 3 miesiace I kazdy wykres inny :/:/
Chcesz kawalek rafaello ?? Pierwszy raz robilam ale latwy jest :-P :-)
Chociaz tak sobie zycie oslodze, dlugo slodyczy nie jadlam to kawalek nie zaszkodzi.
Kompletnie sie na @ nie czuje puki co, ake wiadomo moze sie zmienic w ciagu sekundy, moze faza lutealna sie wydluzyla... Zobaczymy.

Die ja mierze 3 miesiace I kazdy wykres inny :/:/
Chcesz kawalek rafaello ?? Pierwszy raz robilam ale latwy jest :-P :-)
Chociaz tak sobie zycie oslodze, dlugo slodyczy nie jadlam to kawalek nie zaszkodzi.
Kompletnie sie na @ nie czuje puki co, ake wiadomo moze sie zmienic w ciagu sekundy, moze faza lutealna sie wydluzyla... Zobaczymy.

Ty tą fazę masz dziwaczną,jedyne co wiem na wydłużającą się fazę to to gdy bierze się leki na to lub nie pękł pęcherzyk i stąd długa faza....
Mnie od 1,5 goziny pika w prawym jajniku,o woulacji nie myślę bo na śluzie mega gęstym i na szyjce prawie zamkniętej owulacji nie będzie,więc wiem że to pęcherzyk/ki które nie pękły

Ja rafaello robiłam jakoś w październiku i muszę Ci przyznać że faktycznie łatwo sie robi :-) ja zrobiłam ciut inaczej na wierzch prażone migdały a w krem wcisłam wiórki kokosowe :-)

Ostatnia edycja:
ale jeden jest owulacyjny a jeden ciazowy:confused:

ejjj gdzie te zdjecia?:shocked2:

a u mnie zdecydowanie faza plodna sie zaczela:-D:-D
sluzik przezroczysty ciagnacy sie wiec... oby 6 dni i taraaaaaam

Ostatnia edycja:
Tilli wlasnie sie kapnelam I juz usunelam posta... Zakrecona jesyem juz zadnych zdjec nie robie:-P
Wszystko poszlo do kosza :-) czekam do jutra I zrobie clear blue I bedzie wszystko jasne.

Ale Wy jestescie z tym rafaello- jeszcze mi tutaj pisza ze łatwo sie robi..;/ mam taka ochote na jakies ciasto z kremem.karpatke??, napoleonke wuzetke?, eklerka ptysia- dam sie pokroic!!!!!

weźcie mnie uwiążcie bo normalnie męża zaraz zabije-morderstwo w biały dzień będzie:wściekła/y:

chyba pojade do UK z jeszcze jednym celem-znajde sobie nowego meża !!!!!

die
nie rób smaka jeszcze bardziej ;-)

Die dac Ci przepis ??? Hmm??? Hehehe :-)
Potrzebujesz krakersy, budyn, mleko, maslo, cukier I wiorki kokosowe :-)

Missiiss a co sie stalo ? Trzymam Cie z calych sil :-)

reklama
Missiiss hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
co sie stalo?

hhehe Akuku - zrobilas owulacyjny test z roztargnienia ?:-D ojjj tule mocno

Die :-D za mna dzisiaj tez chodzi ciasto z kremem:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry