reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli ja to wyczytalam na necie, ale malo lekarzy sie do tego stosuje :/:/
Dziwi mnie ze mam taki prpgesteron w dniu owu albo dzien po bo duzo kobiet ma taki 7dpo ..

No i super ze szef tak pozytywnie zareagowal :-)

dziewczyny mam chec zrobic test, niech mnie ktos kopnie w doopsko co??

Ahh sama ze soba nie moge wytrzymac noo

reklama
tili
piękny brzuszek z jakiego powodu by nie był to jest śliczny !! :tak: fajnie że szef to dobrze przyjął przynajmniej wiesz że masz dobrego szefa nie to co mój :P mój to chyba by padł jakbym mu powiedziała że w ciaży jestem haha szkoda że jego miny nie zobacze;)

kasoku
i jak ??

akuku
ja cię kopie i to kilkakrotnie !! dopiero 9dp daj spokój nic nie wyjdzie zaczekaj minimum 2 dni jak tempka podskoczy bo widze że Ci spadła i w 11 dc coś może wyjść ale nie w 9 dp :tak:

Missiiss no wiem ze dzis nie :-)
Nie no wytrzymam :-) musze :-)
Kurcze czemu czas tak zwolnil ??

Ale ja naiwna jestem...wiem ze nic z tego a dalej chce testowac:/ chyba juz sie uzaleznilam od testow:-P

akuku
ja póki nie kupiłam biletu lotniczego też ciągle testy owu robiła i kilka ciążowych tez :P ale mi przeszło bo co wieczór wmawiałam sobie: musisz teraz zadbać o rodzine, musisz znaleźć prace w uk i zacząć życie na nowo ściągnąć rodzine i cieszyć się życiem , zmienić otoczenie tak dasz rade a dzidzia później ! no i sie udało :) narazie mimo siedzenia na forum jakoś się trzymam i żyje teraz wyjazdem :)niedługo musze sobie zrobić online odprawe :) znajdz sobie jakieś zajęcie hobby co cie oderwie od tematu :)

Akuku
hehe ty jak choragiewka
na poprzedniej stronie napisalas ze juz o starankach nie myslisz, ze konczysz z tym
a teraz o testowaniu:-D:-D

a siknij se jak chcesz
ja juz nie bede cie ani odwodzic ani przekonywac

mysle, ze sama TY mozesz tylko zdecydowac
nie rob czegos wbrew sobie bo wtedy jeszcze gorzej jest:sorry:

heyy laseczki

Tili fajniutki brzusio:)
Akuku miałaś dać na luz a widzę ciągniesz dalej ja nie wróże nic dobrego z tego no ale twoja sprawa jak nie przestaniesz myślec to mysle naptepne miesiące bedziesz miała pochrzanione ! ale trzymam kciuki

No ja dzisiaj krew i moczyk oddałam jutro na 17:15 wizyta superrrrrrrrrrr pewnie nocy nie prześpie a do pracy trzeba wstać eehhhh tak mi sie nie chce że szkoda gadać ale przynajmniej za kierownicą nie zasnę bo będę miała o czym myśleć jutro mam nadzieje ze tak u fasolki wszystko oki

Karola - kurcze faktycznie ten termin strasznie odległy. Może warto zrobić szybciej prywatnie?

Pytałam się znajomej, prywatnie takie badania kosztują ok 1 tys zł... nie stać mnie niestety na taki wydatek...

Pytałam się tej babki z oddziału neurochirurgi, czy mam odłożyć starania o dziecko do czasu zrobienia tych badań ale powiedziała mi, że co prawda nie powinno się w pierwszych 3 miesiącach robić różnych badań ale, że to nie powinno zaszkodzić. No ale nie wiem czy wierzyć jej na słowo, chyba poczytam o tym w necie jeszcze...

no bez kitu nie mam zamiaru czekać do czerwca z zajściem w ciążę, już mi wystarczy, że czekam od sierpnia!

tili bosku brzuchol!!!

kasoku 3mam kciuki!!!!!!!!
dziś zaliczyłam alergologa, (heh ale to brzmi) nie jestem na nic uczulona więc ten katar nie jest katarem alergicznym :baffled:

co do cyklu, to dziś znów miałam różowy śluz ale tylko rano, tempka skoczyła, @ nie ma, dzizas ale pojechany ten cykl...

Limonka - udanej wizyty!!!!!! i pochwal sie po:-D no i gdzie ten obiecany brzuszek hmm???;-)

Karola - tys. zlotych?????? jejku:szok: poczytaj o tych starankach poczytaj
a ty masz caly czas ten katar? hmmmm

Missiiss - jejku jak ten czas leci:-D za chwile bede musiala lozko dla Ciebie scielic hehe

dziewczyny ciezaroweczki
mam jednak ochote pojsc na usg.. moge wybrac termin 19.04 - to bedzie 7tydz i 4 dzien
myslicie, ze to dobry czas na zobaczenie serduszka?

zycze milego dnia:tak:

reklama
Dzien dobry moje listopadówki :)

Akuku serce Ty moje- nie daj sie zwriować...ja bym Ci poradziła wypie..olić na zbity pysk wszystkie testy ciążowe..a może i nawet owulacyjne!!!! bo Ty od testu do testu- widze że chciałbyś sie wyrwać z tej "matni" bo piszesz że nie chcesz myśleć o tym w kółko że olewasz- podejmujesz próby znalezienia nowych zajęc- i to jest super- baseny odchudzanie sport- ale jednak jedną nogą ciągle stoisz i testy w ręce trzymasz- wywal to w pieruny!!!!! musisz chwilowo bo zwarjujesz! a jak zwriujesz to wiesz- ześwirzona matka to nic dobrego:P :* ściskam Cie mocno- a tetsy wywal i nie kupuj!!!!! to rozkaz!

Mississ kiedy wielki lot???? trzymam mocno kciuki za Ciebie i Waszą całą rodzinke!!!! ale widze żeś silna zmotywowana babka- więc musi być dobrze- jak ktoś chce i zawalczy o swoje szczęście to je dostanie!!! Fajnie że Tilucha Cie pod swoje skrzydła wzięła- z nią nie zginiesz!

Limonka- trzymam kciukasy za wizyte- i czekam na relacje!!!! :*

Tili jasne 7 tydzien 4 dzien- serdulko powinno być widać jak na dłoni!!!! jak masz ewentualnie mozliwość isc po ukończonym 8 to lepiej bo wtedy to już na 100%!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry