reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hallo

Karola to faktycznie masakra z tymi lekarzami zwłaszcza że jesteś po wypadku...

Tili- ja byłam w 6 tyg5 dniu i serducho juz było (ahh jak tylko pomyśle o tym to juz się człowiek usmiecha :)), ) a ciąża mi też z usg wychodziła na 6t 5dz, myślę że powinno być widać już u ciebie ale może dla pewnosci.poczekaj kilka dni np. Nie idź 19.04 a 22-23.04

Limonka powodzenia na wizycie

Akuku- mam dla Ciebie juz odp ale na kompie mnie nie ma bo tak mnie zmeczenie dopadło że szokkk! Ale postaram ci odpisać dziś wieczorkiem co i jak ;))

Die perle - massakra z ta opowieścia o koleżance... Biedna najpierw facet taki hojrak a teraz się boi iść na badania przez własne ego... :/ a u Ciebie jak samopoczucie??

Kamilka jak tam kiedy wizytujesz :)?

Ps. Powiedzcie.mi czy powinnam się martwić że mam mały brzuch??na sierpniowkach mam chyba najmniejszy... Chociaż niby bylam na tym polowkowym i nic nie mówiła, chociaż wagi też nie podali hmm

To my dzisiaj..

Załączniki

• DSC_0223.jpg
    DSC_0223.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Hej

Nue mam wenz dzisiaj:-( Zaprowadzilam Adasia troche posiedzialam posprzatalam teraz weszlam znow ale rece mi sie zaczely trzas wiec znow musialam po jedzenie isc ehhh

Miciurka ja mam wizyte jutro o 15:tak: juz dostaje kota:baffled: a twoj brzuszek ladny nie martw sie moze nie masz duzej ilosci wod poprostu i dlatego brzuszek mniejszy ale to sie ciesz nie zlamie ci sie kregoslup;-)

zastanawiam sie jakie mi USG zrobi czy jeszcze dopochwowe czy juz przez brzuch??

Kamilka - o to fajnie! Ja w 12 tyg4d mialam juz przez brzuch a myslalam że to2 jeszcze mnie czeka a tu niespodzianka więc chyba nie wiadomo, przygotuj się na 2 opcje ;))

co do wód niby mam dużo hm sama juz niewiem :/ całe szczęście wizyta za ok 2 tyg :D

hej, niestety nie udalo sie, okres idzie juz plamie, mam nadzieje, ze te duze dawki luteiny, ktore biore przez 8 dni mi przynajmniej cykl wyreguluje i bede miala normalny jak kiedys,no nic pojawi sie okres znowu wizyta u gina i zastrzyk w dupe, glowa mnie boli, mam podly humor, pewnie juz nie uda mi sie zajsc w ciaze, chwala bogu, ze mam matylde, mam dola nic mi sie nie chce, pozdrawiam.

miciur-ka- brzuszek masz w sam raz!! wielkość brzucha to sprawa indywidualna, zresztą jeszcze trochę czasu nam zostało- i jak Cię "wybrzuszy", schylić się nie będziesz mogła i stopy przestaniesz widzieć- to jeszcze będziesz chciała mieć mały brzuszek:-D Niedawno byłaś na usg jakby coś było nie halo na pewno by Ci gin powiedział:tak:
kasoku- co Ty gadasz?!?! Zajdziesz!! Nie trać nadziei!!

Miciurka skarbie Ty siew ogóle wielkoscią brzuszka nie matrtw- co nie wiesz że ROZMIAR NIE MA ZNACZENIA??? ja z Młodą do końca 7 miesiaca byłam płaska a potem wsykoczyło mi coś pomiędzy Twoim a obecnym moim - ze w zasadzie wygladalam na wzdętą niż ciężarną...w 9 wygladałam jak w 5 miesiacu....a Młoda mała sie nieurodziła naprawde 60 cm sie zmiesciło w mikrobrzuszku bez problemu! a maly brzunio ma swoje zalety- nie obciaza kregoslupa i innych narzadow wewnetrznych, jestes bardziej sprawna fizycznie a i sampoczucie lepsze jak nie musisz tyle dziwgac! a brzudsio masz sliczny! i szczupłutka fit mamcia z Ciebie! :)

Kamilko
w 10 tygodniu raczej bym obstawiała waginalne usg..ale moze i bedzie normalne? nastaw sie na obie wersje :) i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte:)

KAS tule i wysylam ci fliudy mocy! i niegadaj durnotow uda sie! predzej czy pozniej..ale sie uda!!!

A ja dzis dostałam materiały dot. ciązy porodu itp od mojej kasy chorych - wielki segregator i beda mi regularnie wysylac wszytko :) fajnie:)

Kamilka - raczej jeszcze nie będzie przez brzuch, chociaż to zależy od lekarza ;-)

Miciurka - Ty się powinnaś cieszyć, że masz mały brzuch! Ja się z Tobą chętnie zamienię na rozmiary :-D Ja z Jaśkiem miałam mały, w 6 miesiącu dopiero było widać, że jestem w ciąży, a taki jak teraz to miałam chyba pod koniec 7 :baffled: A teraz już mam wizję upalnego lata, kiedy będę przypominać słonio-wieloryba :-D

reklama
dziekuje dziewczyny:) ide 19.04 :tak: obym zobaczyla kochana pikaweczke;-)

Kamilka chyba zalezy od lekarza
w UK po 11 tyg juz dopochwowo
ale w 10 to nie wiem...:sorry:

Kasoku :-( ahh kobitko, nawet nie wiem co powiedziec:-( przykro mi... bardzo
ale nie mysl juz tak ze nigdy...

Akuku - bedziemy Cie wspierac w Twoim postanowieniu!!!
mysle, ze to jest super pomysl!!!
odseparujesz sie od tego wszystkiego:tak: myslenia, testowania, wyliczania

Miciurko - no coooooooooooooos TY!!!
masz super brzunio!! Ciesz sie ze taki zgrabiutki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry