Miciur-ka
Fanka BB :)
Hallo
Karola to faktycznie masakra z tymi lekarzami zwłaszcza że jesteś po wypadku...
Tili- ja byłam w 6 tyg5 dniu i serducho juz było (ahh jak tylko pomyśle o tym to juz się człowiek usmiecha
), ) a ciąża mi też z usg wychodziła na 6t 5dz, myślę że powinno być widać już u ciebie ale może dla pewnosci.poczekaj kilka dni np. Nie idź 19.04 a 22-23.04
Limonka powodzenia na wizycie
Akuku- mam dla Ciebie juz odp ale na kompie mnie nie ma bo tak mnie zmeczenie dopadło że szokkk! Ale postaram ci odpisać dziś wieczorkiem co i jak
)
Die perle - massakra z ta opowieścia o koleżance... Biedna najpierw facet taki hojrak a teraz się boi iść na badania przez własne ego... :/ a u Ciebie jak samopoczucie??
Kamilka jak tam kiedy wizytujesz
?
Ps. Powiedzcie.mi czy powinnam się martwić że mam mały brzuch??na sierpniowkach mam chyba najmniejszy... Chociaż niby bylam na tym polowkowym i nic nie mówiła, chociaż wagi też nie podali hmm
To my dzisiaj..
Karola to faktycznie masakra z tymi lekarzami zwłaszcza że jesteś po wypadku...
Tili- ja byłam w 6 tyg5 dniu i serducho juz było (ahh jak tylko pomyśle o tym to juz się człowiek usmiecha
Limonka powodzenia na wizycie
Akuku- mam dla Ciebie juz odp ale na kompie mnie nie ma bo tak mnie zmeczenie dopadło że szokkk! Ale postaram ci odpisać dziś wieczorkiem co i jak
Die perle - massakra z ta opowieścia o koleżance... Biedna najpierw facet taki hojrak a teraz się boi iść na badania przez własne ego... :/ a u Ciebie jak samopoczucie??
Kamilka jak tam kiedy wizytujesz
Ps. Powiedzcie.mi czy powinnam się martwić że mam mały brzuch??na sierpniowkach mam chyba najmniejszy... Chociaż niby bylam na tym polowkowym i nic nie mówiła, chociaż wagi też nie podali hmm
To my dzisiaj..
juz dostaje kota
a twoj brzuszek ladny nie martw sie moze nie masz duzej ilosci wod poprostu i dlatego brzuszek mniejszy ale to sie ciesz nie zlamie ci sie kregoslup;-)
Niedawno byłaś na usg jakby coś było nie halo na pewno by Ci gin powiedział