• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku gratulacje syneczka!!!:)
Kasoku- i gdzie te 20 kg??? Slicznyt brzusio
A to ja, znaczy my 1389090724036.jpg

Załączniki

• 1389090724036.jpg
    1389090724036.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Akuku gratuluje,malutki kochany okruszek :-) w końcu masz to za sobą :-)

krowko to mój brzuszek na czczo haha

vzwlq9.jpg

mały intruz się wcisął :-)
2jewh3r.jpg

A ja czuję się hmm dobrze pomijając to że odczuwam swoje kilogramy które mi przybyły i szybciej się męczę :-)

Akuku - gratulacje!! Jaki malutki kurczaczek z Twojego synka :-)

Krówka, Anabelka, Kasoku - śliczne brzuszki :tak:

Kasoku - to teraz Ty jesteś następna w kolejce do rozpakowania :tak:

Anabelka
- widzę, że masz podobny brzuszek, jak ja miałam w drugiej ciąży - taki na maxa do przodu :tak:

Smerfik - nie poddawaj się :tak: Trzymam kciuki i wierzę, że i Tobie niedługo się uda! :tak:

Akuku - gratulacje!! Jaki malutki kurczaczek z Twojego synka :-)

Krówka, Anabelka, Kasoku - śliczne brzuszki :tak:

Kasoku - to teraz Ty jesteś następna w kolejce do rozpakowania :tak:

Anabelka
- widzę, że masz podobny brzuszek, jak ja miałam w drugiej ciąży - taki na maxa do przodu :tak:

Smerfik - nie poddawaj się :tak: Trzymam kciuki i wierzę, że i Tobie niedługo się uda! :tak:

przy Kubie też miałam taki do przodu,odstająca wielka piłka na dole,nie miałam takiego brzucha jak ma teraz karola że wysoko,a po 30tc wyglądał jakbym miała rakietę w brzuchu gotową do odpalenia :-D

powiem Wam że nikt nie widzi tych moich nastu kilogramów hehe

Hej ja na sekundke, pozniej was nadrobie troszke i poodpisuje.
A wiec Emilek urodzil sie 07.01.2014 o 00.02 z waga 2940 i 52cm. Jest przeslodki, slicznie spi i staramy sie karmic piersia, narazie mam malo pokarmu i dwa razy dokarmialam po 15 ml formulki.

Odezwe sie jak sie ogarne

Tilli dzieki ze informowalas dziewuszki.

Pozniej jakies foto wstawie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry