Ale ja tez mam zawsze pecha, ze trawiam na lekarzy takich do dupy :/ Ja i moja mama mamy tego samego lekarza rodzinnego i jak ja zachodze i prosze o skierowanie na jakies badania to zawsze marudzi, kaze mi czekac , wymysla , a jak moja mama zajdzie to daje bez zadnego ale nawet nie dyskujtuje tylko wypisuje... Niewiem czy Ci lekarze mysla, ze jak mloda matka to malo wie i wymysla ?! Co do dentysty wydaje mi sie , ze tak masz racje dzieci ciezko sklonic do wspolpracy, ale jezeli, ktos zostaje dentysta dzieci 2-3 letnich to chyba musi miec do tego podejscie i jakos dziecko zaciekawic, zainteresowac i namowic do wspolpracy. Przeciez to nie dorosly czlowiek do ktorego mozna powiedziec "otworz buzie" i juz po wszystkim. Moja mloda teraz w 7niebie , zrezygnowalam ze zlobka i teraz mloda calymi dniami ze mna w domu i pokazuje swoje rozki. Ja caly czas ogladam cos dla dzieci i w myslach kompletuje wyprawke

Ja caly czas mam nadzieje, ze bedzie druga dziewczynka a moj M , ze bedzie synus

Musze wyprobowac moja taktyke, ktora sprawdzila sie z mloda moze i teraz zadziala

Mi z kalkulatora wychodzi wlasnie 30lipiec, ale z mloda mialam tez termin z OM na 27 czerwca, z USG 2 lipiec a urodzilam 30 czerwca
Miciur-ka Witaj

Zycze powodzenia i radze oprocz termometru zaopatrzyc sie w testy owu
Ja tez zauwazylam , ze jest coraz wiecej mamusiek, staraczek z zagranicy

My Kartoka mamy dobrze tylko 2 godziny jazdy autem nas dzieli , wiec kiedys jakas kawa musi byc