reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej dziewczyny, pisze co byscie o mnie nie zapomnialy, postanowilam od nastepnego cyklu prowadzic ten wykres, bo juz drugi cykl z rzedu nie mam owu, hmmm:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
jutro sylwek, ja siedze w dmou, bo moj ma dyzur, a wiec, bawcie sie cudownie,zycze Wam superowej imprezy, szczesliwego Nowego , ukochanych II kreseczek i zeby 2013 byl cudowny i zeby wlasnie ta 13 spelnila Wasze marzenia, buziakuje .

Uciekam spac.

Miciurko super fasoleczka, trzymaj sie zdrowiutko, caluski.

reklama
A ja teraz jak na zlosc zasnac nie moge... Rano nie bede mogla wstac... Ahhh czemu ja nie mam guziczka on off myslenie i tyle... Kurde chcialabym reset sobie zrobic jakis...

Kasoku pamietamy rob sobie wykresik tylko nie popelnij mojego bledu z moerzeniem o roznych godzinach :p

Miciurko - zdjecia rewelacja!!!! ciesze sie bardzo, ze wszystko jest ok:-D

a gdzie reszta ciezaroweczek???

Kasoku - a skad wiesz, ze nie masz owulacji?

Akuku - Twoj wykres jest po prostu piekny!! jak na razie wszystko wskazuje na to, ze... ;-)

Lori - jedno z najpiekniejszych uczuc na ziemi - bycie dumnym z wlasnego dziecka:tak: fajnie, ze sobie tak dobrze radzi, zdolni rodzice = zdolne dziecko:tak:

a ja wczoraj wycierpialam sie za wszystkie czasy:baffled: juz nawet powiedzialam mezowi, ze nie tkne dzisiaj alkoholu hehe:tak: choc sylwester;-) fuj
zmierzylam sobie dzisiaj temperature ale mam nizsza niz na poczatku cyklu jak mierzylam - wiec nie wiem o co kaman, mam 7 dni przerwy w mierzeniu wiec wykres jest w ogole chyba niemiarodajny:no:
od wczoraj i cala noc baaardzo bolalo mnie podbrzusze, myslalam nawet o nospie
moze to owulacja? 2 dni po tescie? nie wiem;-)
zobaczymy jak bedzie pozniej z temperatura, jak bedzie wzrost to dobrze, jak nie to nie:sorry2:
w ogole biorac pod uwage test 'chyba' pozytywny wczoraj tez poszalelismy 3 razy bez zabezpiecznia:zawstydzona/y:
w ogole sex na melanzu to swietna sprawa:rofl2: hehehe

Edytko - jak u Ciebie? robilas test? cos sie zmienilo?

witam, tili no nie mam owulki, bo sucho non stop, nie kluja jajniki i naprawde nic nie czuje tam na dole...tylko z tego wnioskuje, a najbardziejnz potwornej suchosci, nawet jak tam paluchy wloze, to nic sie nie ciagnie.:no::no::no:

tili jak to jest, ja zawsze juz od czasow studiow jak poszaleje z % i nastepnego dnia siedze nad miska obiecuje najwyzszemu, ze juz nigdy, ale przeeeniiigdddyy nie wezme alkoholu do ust i co???po jakims czasie znowu % laduja w mojej paszczy :-D. Dzisiaj jestem sama z matiska :-( m ma dyzur , a ja od x lat bede siedziec sama przy piwku.
Wczoraj mialam do kitu dzien, na poczatku wysypalam caly pojemnik vegety do szuflady, potem scierajac podloge urwalam leda pod szafka kuchenna, a na konuec otwierajac lodowke wypadla mi butelka z piwem i uszczerbilam kafelke, dodam, ze mam dom po remoncie. Gdy m wrocil zmusilam go do usuniecia fug i wymiany kafelki, w rezultacie dlubalismy razem z 2 h, ale kafla wymieniona ufff...

http://enpr.pl/4818

Hej dzis tempka spadla:-( co to oznacza??
mierzyllam o 7.45 i bylo 36.64
I mierzylam teraz i mam 36.77...
Tak czy siak spadek ale ja nie wiem o co chodzi ze po 40 minutach inna tempka jest... Usiadlam tylko na lozku i to wszystko nie wstawalam.
A pierwsza jest zawsze w stresie mierzona bo zawsze ktores dziecie przyjdzie ale m wstal bo sie do pracy szykuje.
Czy moge prosic kogos o odpowiedz czy temperatura mierzona 40 minut po przebudzeniu ale lezac w lozku jest miarodajna ??
I co oznacza spadek temperatury??

Tilli wskazywal :-(
No widze ze jednak nie zastosowaliscie sie do zasady jeden raz bez zabezpieczenia hihi. A test owu robilas ??
Widzisz jednak wszystkie znaki pokazuja byscie sie jednak starali hehe. Ja trzymam kciuki by sie wam udalo. Hehe

reklama
Akuku - spadek moze oznaczac implantacje!!!

Kasoku - poloz Mati i siadaj na forum wieczorem:-D

Miciurka - wzajemnie:-D

Akuku - moje testy wygladaja tak:dry: ostatni jest z dzisiaj

IMAG0200.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry