• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Weszlam jeszcze na chwile żeby Wam cos pokazac :D Zrobilam tescior przed chwila tak oo...i moim oczom ukazaly się no wlasnie same zobaczcie ( zielony test - czulosc 20, niebieski - czulosc 25) :

20130428144.jpg
Tesciory traktuje jak najbardziej pozytywnie, i w takim razie możemy sadzic, ze ten dzisiejszy spadek tempki,co prawda maly to oznaka owulki :-) a wiec działamy jeszcze wieczorkiem :-)
Jak uważacie ?
natka alez jestem przejeta :D
patu$ka a Ty gdzies zniknela ? już się zastanawiałam czy Cie ten Poznan porwal :P

Załączniki

• 20130428144.jpg
    20130428144.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Nuuuśka mój ostatni cykl to był ten mega zmutowany że tak powiem :-) ale generalnie cykle mam około 40-50 dniowe więc do @ jeszcze trochę :-) chociaż jakiś śluz mi sie dziś pojawił i sama nie wiem co myśleć :-) A wizytka u gin dopiero koło 10-12 dnia następnego cyklu i to będzie pierwszy monit po CLO i wtedy ewentualnie dostanę zastrzyk z pregnylu (jeśli będzie trzeba :-))
A skoro u Ciebie takie testy to jak najbardziej działajcie! Tak jak mówiłyśmy już wcześniej pierwszy cykl z pomiarami to tak naprawdę jedna wielka niewiadoma.. zobaczymy jak tempka jutro ale działajcie! :))

Patu$ka heej :-) tak jak Nuuuśka już się zastanawiałam gdzie jesteś :-)
Ja mam clo zapisane od 4dc :-)

Ostatnia edycja:
Hej kasiol :-) widzę że już pewnie w domu? :-) jak tam po weekendzie?

Patu$ka ale Ci ładnie tempka w górę idzie :-) oby tak dalej :-) trzymam kciuki :*

Ostatnia edycja:
tak, nareszcie w domku:) troche zaszałałam bo zakupiłam już sandały i sukienke na lato-ale jak tu nie kupic jak sukienka z 179 zł na 25 zł :) zaraz spać , po kapieli poczytam co tam porabiałyście w weckend:) chyba ,że zasne na stojąco;/

juz nadrobione:)
nuuśśśka mi tez kochana zostało 3 lata do 30 -stki:) co do przepisów i funduszu alimentacyjnego- to jakaś wielka kpina! 500 zł wyłożą za nie płacącego faceta-ale oczywiście jak spełnisz milion warunków ... a co to jest 500zł ?
mam ostatnio taka agresje w sobie na to nasze państwo ,że szok!!

heja! jestem. Poznan mnie nei wciagnal tylko wiecei mam tu dwie siostry po miescie polaalysmy tu tam i w koncu padlam jak betka.

Nuuuska czyli owu dzis to brac chlopa w obroty! Jutro napewno tempka skoczy. U mnie widzicie ciagle w gore ale wcale sie nie zdziwie jak w niedziele pierdykne w dol. Malo sie staralismy w tym miesiacu wiec nie licze na cud. Boli mnie podbrzusze cycki. i troszke mnie ywpryszczylo. Wiec to tak jakby na @.

Natka Z CLO to zalezy od cyklu. Ale i tak najwazniejszy jest monitoring.

Kasiol piekny wykresik! Ja wracam jutro do meza. powiem wam ze nareszcie bo po tym spaniu na tej poduszcze juz wszytsko mnie boli.

Dzięki Patuska za odpowiedz. Ale niestety mam 30 dniowe cykle. Doktor kazał brać 2 tabl wieczorem od 2 do 6 dc. Tak tez biorę. W ulotkę wyczytalam, ze powinno sie zaczynać od 1 tabletki, a po przejrzeniu rożnych forów wiem, ze owu może być kilka dni po ostatniej tabletce. Więc mierze tempke i w długi weekend bedą staranka, bo boje sie przegapić owu.
a tańszy na mnie działają jak najbardziej, juz wczoraj miałam słaby okres, dziś plamienie, a zazwyczaj okres 5-6 dńi. Mam nadzieje, ze ten doktor wie, co robi i dobrze lykac te tabletki.

patuska- ale masz wysoka tempke dzisiaj, coś mi tutaj pachnie.... &&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry