• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
natka ale sie ciesze-w sumie patrząc na ta mega mega tempke:) wiedziałam ,że ovu była:)trzymam kciuki ,zeby ten cykl był szczęśliwy:*
patu$ ciekawe jak tam dziś wasza tempka:)
akuku oczywiście jak masz mozeliwości ,to choć pęcherzyk zobaczysz:)
ja mam nadzieje -że akuku zapoczątkowała wysyp fasolek u nas:*

reklama
hej :)

Kasiol kiedy bedziesz testowac ??
Powiem Ci ze Twoja tempka wyglada obiecujaco :)- ale nie chce Cie nastawiac :) tylko no piekna stabilna tempka :D

ja przyzwyczajona ze wczesnie wstaje spac nie moge :P:P

juz sie nie moge doczekac tym usg :) hehe
dzis mam 6 tydzien 0 dni czyli zaczyna sie 7 :D

Hej dziewczynki :*

Tysia, kasiolku dziękuję Wam :* kochane jesteście :-) tylko powiem Wam że ten brzuch mnie boli... Czyżby to po duphastonie, hmm?

Akuku trzymam kciuki za wizytę :-)

A ja a ja ?? Ja tez trzymam kciuki i stasznie sie ciesze ze u Ciebie tak dobrze !! :-)

kasiol ja nic nie mowie, ale Twoja tempka jest po prostu jak marzenie kochana !!!! Tak piekna wysoka i stabilnie sie utrzymuje i to juz od jakiegos czasu !! :tak:

ale sie ciesze Waszym malym szczesciem :)
U mnie dzis dzien zle sie zaczal... jaksi podlyy humor mnie dopadl, a Ł. od rana wkurza bo dzwonie do Niego z pracy ze Ola zapomniala jednego zadania odrobic ktore miala zrobic wczoraj wieczorem jak Ł. wroci z targow ale obydwie zapomnialysmy o tym. Dzis dzwonie do Niego z samego rana - nie odbiera. Teraz sie odezwal i jak mu powiedzialam o co chodzi pretensje ze dopiero mu teraz o tym mowie ! Nosz kurde !!

matko Akuku już 6-7 tydzień:) ale masz fajnie, testowac kusiło mnie dziś ,ale nie miała czasu-poczekam jescze bo ze mna róznie, czasem wygląda dobrze i za chwile spadek:/ ale wiem ze wyniki mam dobre wiec czekam:)
natka moze po lekach-ja nie brałam ale czytała ze często czuje sie po nich fatalnie;/

Nuska no tacy sa faceci moj m wkurzony ze ja teraz 3 razy co 2 tyg bede do pl latac ;/;/ ja tez sie wkurzam bo latac nie lubie boje sie a przeciez czestym lataniem tylko zwiekszam szanse na....aaa nie mysle ;/;/

Kasiol moze zatestuj jutro ? ja testowalam w piatek a mialam czekac do srody i stwierdzilam ze jak wyjdzie negatyw to przynajmniej nie bede sie nakrecac :)

tak wiec trzymam kciuki :)

ja sie dowiem chociaz z usg na ile tyg. uroslo malenstwo :) nawet jak serduszka ne bedzie to zawsze cos zobacze :)

najwyzej za 2 tyg. znowu zaplace kaske i podejrze malucha :P a potem to w 12 tyg w uk :)

ja i tak sie nie moge doczekac juz tak 20 tyg :) albo 16 jak juz bede mogla podejrzec kto tam plywa :P hehe

dziekuje za kciuki i trzymajcie trzymajcie :) dzisiaj do wieczora zebym tez bezpiecznie wyladowala :D tzn zebysmy wyladowali :D

natka juz sie pogodzilismy ;P Piekna masz ta tempke Kochana :**

Akuku o facetach to ja sie juz chyba wole nie wypowiadac,bo czasem to na prawde jak groszem o sciane cholera ! :no: Jak juz bedziesz po usg, czekam na zdjeciucha fasolinki :-):-)

ovufriend mi pokazuje ze jestem w pierwszym dniu 7 tygodnia. aaa no do 16 jeszce tyle czasu a ja juz jak na szpilkach :P

a przepraszam pisze tak jestes w 7 tyg ciazy (6 tydz. 1 dzien)
wiek plodu 3 tygodnie

a niby w 21 dniu zaczyna bic serce wiec miala bym wilkie szczescie jakbym zobaczyla dzisiaj :D:P

reklama
natka brzuch moze cie po badaniu bolec lekko mnie zawsze smyra w brzuchu po usg.

U mnie tempka pieknie w gore wiec ja tez po owulce jestem. Choc zapowiadalo sie nie ciekawie bo powoli rosla no ale jest.

Akuku trzymam kciukasy za usg!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry