• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patuska to i ja trzymam kciuki :D:D jeszcze "kilka" dni i mam nadzieje bedziesz mogla sie cieszyc :)

kazdej z was tego zycze :)

mam nadzieje ze chociaz jedna sie 2 kreskami pochwali :)
co by wiecej juz nie bylo miesiaca bez 2 kreseczek :D

reklama
Ja to na nic nie licze czuje ze stoimy w miejscu. Do wizyty jeszcze tyle czasu a ja juz ulozylam sobie tyle pytan. Tym razem nie odpuszcze lekarzowi.

Patu$ka trzymam kciuki za wizytkę! :* wypytaj gina o wszystko szczegółowo, żebyś miała pewność że wszystko jest ok...
piękną temperaturę masz :-)

tak wczoraj myślałam, że może po badaniu mnie boli ale w sumie nigdy mnie nie bolał po, więc pomyślałam, że może to duphaston. Ale zobaczymy, mam nadzieję, że szybko przejdzie :-)

Akuku
czekamy po wizycie na zdjęcie fasolki :-)

Wiesz teraz jestes po owulce i jajniki wygladaja troszke inaczej niz zwykle endometrium sie powieksza wiec dlatego moze cie cmic.

Ja to si eobawiam ze lekarz jeszcze mi powie ze w internecie sie naczytalam i teraz sie madruje. Wiece lekarzom nie mozna na ambicje wjezdzac.

kurcze boje sie rozczarowac znów:( poczekam chyba do niedzieli-poniedziałku

pierwszy cykl z castagnusem a czuje różnice-dzis 10 dpo a ja nie mam ból piersi, nie mam bółu brzucha...nerwa miałam pare dni temu ale to chyba nie hormony a niewyspanie:)czyli chyba podziałał na prolaktyne-mam nadzieje ze skutecznie ja obnizył:)

kasiol uwazam ze absolutnie nie powinnas sie negatywnie nastawiac bo nie ma powodu jak na razie a wrecz przeciwnie !! ale powiem Ci jedno - to by bylo cos jakby sie udalo zaraz po 1 cyklu brania Castagnusa :-) powiedz mi kasiolku, czy uwazasz ze ja rowniez moglabym sprobowac z Castagnusem po zabiegu ? Nie bedzie przeciwskazan ?

patu$ka Ty sie lekarzem nie martw on ma obowiazek udzielic Ci wszystkich informacji jakich od Niego oczekujesz, placisz za to w koncu !! kiedy masz ta wizytke ?

a ja znalazlam wczoraj wieczorem cos takiego

5 metod, które mogą ułatwić zajście w ciążę - BabyBoom

i to uwazam za bardzo ciekawy artykul !! :-)

wydaje mi sie, ze jesli placisz mu za wizyte masz prawo wymagac a on powinien udzielic Ci wszystkich informacji o jakie go poprosisz.Pisalam Ci sama o badaniu droznosci jajowodow, z tego wzgledu wlasnie ciesze sie ze bede miala zrobiona laparo, bo zrobia i to. Spytaj sie go o laparoskpie i o hsg co o tym sadzi w Twoim przypadku, bo brak dzialania z jego strony jest bardzo dziwny

reklama
No mam zamiar dzis sie wypytac. CHyba po raz pierwszys ie tak bardzo stresuje ta wizyta. jak mnie spusci na drzewo to ja nie wiem co mu zrobie.Chcoiaz moze wcale nie bedzie tak zle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry