• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka masz absolutna racje poczekam jeden cykl i jak nic się nie będzie dzialo, to wtedy porozmawiam z ginka. Chce mimo wszystko po laparo jeszcze raz dla pewności zbadac nasienie Ł. tym razem po 5 dniach wstrzemiezliwosci żeby mieć 100% pewności. Porozmawiam tez z ginka o monicie, jeśli ona nie będzie tego uwazala za stosowne, przejde się prywatnie do gina i powiem po prostu ze staramy się już prawie 1,5 roku i nic i zobaczę co on/ona powie.
Spróbujemy, ale na razie czekamy na laparo i trzymamy kciuki :tak:

kasiol Twój wykres jak na razie prowadzi absolutnie :-)

reklama
Ja juz po wizycie u lekarza. Tak jak mowilam moj wykres byl bardzo dziwny i jest bo bezowulacyjny. Mam dwie torbiele po niepeknietych pecherzykach, ktore sie skurczyly. I nawet nic nie dal dzien zwloki z luteina.

Co do luteiny mam brac i odstawiac jesli w dniu @ bylby pozytyw to wtedy mam brac dalej.Ale ten cykl juz jest spisany na straty.

na nastepny cykl dostalam pregnyl 2000 j. i od nastepnego cyklu mam byc pod stala kontrola aby podac pregnyl pecherzyki musz amiec conajmniej 19 mm.

Co do hormonow owszem zrobie ale dopiero po zakonczonej kuracji z tym ze musze odczekac conajmniej miesiac. Aby organizm wrocil do normy. Co do droznosci bedziemy myslec po nastepnej serii z CLO czyli tak gdzies zima.

Zalamalam sie kompletnie. A lekarz kazal nam wyjechac i powiedzial mi wprost ze on rozmumie moje stanowisko ale nie wszystko da sie przyspieszyc i ze stanowczo za duzo czytam.

Co przyspieszyc ????? przepraszam bardzo zajście w ciaze po 1,5 roku bez skutku to dla Niego przyspieszenie ???????? Nosz Qrwa ! :no: Dobrze, wiec stoimy na tym ze masz dwie torbiele bo niepeknietych pęcherzykach, jakie wymiary tych torbieli i przede wszystkim czy przepisal cos na ich zlikwidowanie ? bo znikac przecież wcale nie musza - przykład moja.
Jestem wsciekla ! Normalnie wsciekla!

Czemu on kaze Ci czekac z badaniem droznosci kolejne pol roku.....co takie badanie przy braku ciąży wykonuje się po dwóch latach staran ?! to dlaczego ja mam laparo po pol roku, a tez mogłam uslyszec ze może torbiel się sama wchłonie ale nie, ginka powiedziała jasno ze najlepsza opcja będzie laparo + badanie droznosci.
Kochanie Ty się nie załamuj tylko chyba musimy Ci szukac nowego gina.

Ostatnia edycja:
pecherzyki zamiast peknac zaczely sie kurczyc maja teraz po jakies 15 mm. Kazal brac luteine i mowil ze powinny sie wchlonac do @.Potem w nastepnym cyklu znowu CLO i zastrzyk. On jest przekonany ze jesli juz mialam test pozytywny to cos sie musi tam dziac. On byl zaskoczony bo do tej pory pieknie mi pekaly pecherzyki a teraz nie wiem co sie stalo. Jeszcze te dwa cykle z nim zostane zeby zakonczyc kuracje a potem zmienie lekarza do tego czasu poszukam odpowiedniego.

Tak Nuuska tylko ty masz torbiel prawie 5 cm wiec tu laparo jest wskazana a ze przy okazji zrobia ci droznosc to inna bajka. On mi mowi ze musi miec posdstawe do skierowania na hsg a jak na razie estesmy w trakci kuracji. Przez ten rok nie wiedzialam ze mam bezowu cykle wiec no nie moglo sie udac bo jak. a ze procedura jest taka ze po roku staran zaczyna sie diagnostyke to musze teraz wyczekac. Chyba ze znajde innego lekarza ktory od razu sie zabierze do rzeczy. No co mi innego pozostaje-czekac tylko czekac i szukac innego ginka w trakcie.

Kochanie strasznie mi przykro !! trzymałam kciuki za Ciebie i wierzyłam ze teraz się już uda na pewno. Poczekamy jeszcze dwa cykle i jak nic się nie zmieni - szukamy innego gina bez dwóch zdan :tak:wspólnymi silami cos znajdziemy :* na pewno :*chciałabym moc cos zrobić dla Ciebie, pomoc ale jak? Jakbym była tam teraz przytuliłabym Cie mocno :tak:Razem damy rade !

hej ja na sekundke

jest dzidzia 3,49 mm

ten ginekolog przyjmuje co 3 tyg w londynie wiec moze sie przelece :D

a i mam nadzerke ;/;/

serduszko bije w rytmie czacza :D:D nie slychac ale widac :D:D

lece na lotnisko :)

dzieki Nuuska za wsparcie :* kochana jestes :*

Co mozna zrobic nic,wazne z ejestescie i mam si ekomu wygadac :)

Akuku jak fajnie chociaz jakies dobre wiesci :)

BB ciotki caluja brzusia :*

Nie masz za co dziekowac Sloneczko :* po to tu jestem żeby pomoc choćby słowem i wysluchac.
Tez mam dziś jakiś kiepski dzien. Łukasza nie ma, siedzi na tych targach ( mam nadzieje, ze jest tylko tam...) dzwoniłam do Niego po 18 chwile i rozwieszal jakies flagi. Wkurza mnie już to, bo wyszedł z domu o 8 i do 12h w pracy ? ach...

wracając do gina jeszcze na chwile, zapewne ma racje co do czytania. Wiem, ze kiedy ja dużo czytam tez zaczynam się zastanawiać i doszukiwać wszystkiego co zle. Ostatnio zaczelam zastanawiać się czy nie mam przypadkiem endometriozy. Dzis znowu czytałam o tych hormonach i zaluje ze ich nie zrobiłam wcześniej, ale z drugiej strony chyba dobrze, bo jeśli już wtedy była torbiel to wyniki mogly by być zaburzone.

reklama
He he Nuuśka ja też symptomy endometriozy u siebie znalazłam:)

Patuśka no bezowulacyjnego to bym się nie spodziewała. On tak nie będzie przyspieszał, że z Nim to i może się do 30 nie wyrobisz... No szkoda gadać. Znajdź gina, który się bardziej wczuje w Twoją sytuację... Tulę Cię kochana:****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry